جواد پالیزدار برادر عباس پالیزدار در گفتوگو با فارس در خصوص جزییات بازداشت برادرش اظهار داشت: شب گذشته به اتفاق برادرم در مراسم عروسی بودیم که ۴ نفر خود را از دادستانی معرفی کرده و وی را بازداشت کردند.
وی با اشاره به اوضاع جسمانی عباس پالیزدار تصریح کرد: او چند بار سکته کرده و قلبش مشکل دارد و به همین منظور باید جراحی باز عروق شود که این موضوع را دادستانی نیز میداند و مطلع است که وی نمیتواند در زندان بماند.
پالیزدار در خصوص وضعیت خانوادگی برادرش نیز اظهار داشت:همسر عباس پالیزار نیز سرطان دارد و در حال شیمی درمانی است و دخترش هم مشکل سرگیجه دارد، که پزشکان در حال درمان وی هستند.
وی با بیان اینکه تقریباً همه شکات شکایت خود را پس گرفتهاند، تأکید کرد: تنها یکی از شکات، شکایت خود را از عباس پالیزدار پس نگرفته است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد