فرشته حشمتیان گفت: این اعضا باید ضمن مدیریت، به تفکیک پایه و دوره تحصیلی و کلاسهای درس، در کار خود خلاقیت داشته باشند.
وی به فرارسیدن هفته پیوند اولیا و مربیان (24 تا 30 مهرماه) اشاره کرد و افزود: هفته پیوند فرصت مغتنمی برای مشارکت اولیا در رفع مشکلات تربیتی و پرورشی دانشآموزان است.
وی توضیح داد: دعوت از اولیا نباید به منظور رفع مشکلات جاری مدرسه چون تجهیزات، تسهیلات و بحثهای مالی باشد بلکه بیشتر اولویت مشارکت فکری است.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی، با بیان اینکه انتخابات انجمن اولیا و مربیان در هفته پیوند برگزار میشود، افزود: اگر به دلایلی انتخابات برگزار نشد، طبق شیوهنامه انجمن اولیا و مربیان حداکثر فرصت تشکیل این انجمن تا 25 آبان ماه است.
حشمتیان در گفت و گو با ایرنا از ارسال دفتر کار انجمن اولیا و مربیان به مدارس کل کشور خبر داد و گفت: مدیر مدرسه باید براساس این دفتر کار، فعالیتهای انجمن را رصد کند.
وی ابراز امیدواری کرد که امسال در مدارس توجه ویژهای به نقش اولیا صورت بگیرد و براساس ظرفیت آنها، برنامهریزیهای دقیق برای بهرهگیری از توانمندیهای اولیا در حوزه آموزش و پرورش انجام گیرد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد