از میان خبرها

دستگیری 4 موتورسوار کیف‌قاپ

4 سارق حرفه‌ای که سوار بر موتورسیکلت از زنان کیف‌قاپی می‌کردند، به دام افتادند. کارآگاهان پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی که از چندی قبل با شکایت‌های مشابهی مبنی بر سرقت کیف زنان مواجه شده بودند به تحقیق در این باره پرداختند.
کد خبر: ۴۳۴۶۹۵

یکی از مالباختگان در جریان تحقیقات درباره شگرد سارقان گفت: در حاشیه خیابان راه می‌رفتم و غرق در افکار خودم بودم که در یک لحظه موتورسیکلتی به من نزدیک شد و مردی که ترک موتور نشسته بود در حرکتی برق‌آسا کیفم را قاپید. او به حدی این کار را سریع انجام داد که نتوانستم هیچ عکس‌العملی نشان بدهم.

این زن ادامه داد: بعد از سرقت با جیغ و فریاد سعی کردم باعث دستگیری راکبان موتور شوم حتی تا مسافتی را دنبالشان دویدم ولی فایده‌ای نداشت و آن دو نفر بسرعت دور شدند.

دیگر مالباختگان نیز حرف‌های مشابهی را به زبان آوردند و اظهارات آنها نشان می‌داد عاملان این سرقت‌ها از دزدان حرفه‌ای هستند. تجسس‌های کارآگاهان با توجه به سرنخ‌های ارائه شده از سوی شاکیان پی گرفته شد و آنها به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می‌داد یک سارق سابقه‌دار به نام خلیل در این کیف‌قاپی‌ها دست دارد. خلیل بعد از چند روز بازداشت شد و در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد. او گفت با همدستی 3 نفر دیگر و با 2 دستگاه موتورسیکلت در خیابان‌ها پرسه می‌زدند و با شناسایی زنان تنهایی که احتمال می‌دادند پول یا شی باارزشی در کیفشان دارند برای سرقت دست به کار می‌شدند.

ماموران بعد از ثبت این اعترافات توانستند در عملیات‌های جداگانه 3 عضو دیگر این باند را به دام بیندازند. متهمان اکنون در بازداشت به سر می‌برند و در حالی که به 15 فقره کیف‌قاپی اعتراف کرده‌اند تلاش برای افشای سایر جرایم احتمالی آنها ادامه دارد.

 

سرقت خشن از زن میانسال

زن میانسال طعمه 2 سارق خشن شد و بعد از این‌که توسط آنها مورد ضرب و جرح قرار گرفت، اموالش را از دست داد.

چندی قبل زنی 59 ساله در حالی به پلیس استان خراسان رضوی مراجعه کرد که سر و صورتش خون‌آلود بود و حال خوبی نداشت. او درباره واقعه‌ای که برایش رخ داده بود، گفت: در حال عبور از خیابانی خلوت بودم که دو جوان به طرفم آمدند. آنها چاقو در دست داشتند و شروع به تهدید من کردند. در حالی که ترسیده بودم، داد و فریاد کردم تا شاید صدایم شنیده شود و به کمکم بیایند، ولی هیچ‌کس آن اطراف نبود و 2 سارق به صورت و سرم کوبیدند و حسابی کتکم زدند و بعد در حالی که خون‌آلود و مجروح بودم، طلاهایم را از چنگم درآوردند و فرار کردند.

ماموران بعد از تشکیل پرونده به دستور مقام قضایی تلاش خود را برای شناسایی و دستگیری سارقان آغاز کردند. آنها بعد از چهره‌نگاری و تجسس‌های فنی به ردپاهایی از 2 متهم دست یافتند و توانستند آنها را دستگیر کنند. 2 متهم در بازجویی‌های اولیه خودشان را بی‌گناه معرفی کردند و گفتند در زندگی‌شان هرگز جرمی انجام نداده‌اند.

در پی طرح این ادعا، ماموران متهمان و شاکی را با هم رودررو کردند و به این ترتیب 2 مرد جوان ناچار شدند جرمشان را گردن بگیرند و به زورگیری از زن میانسال اقرار کنند. بنا‌بر‌این گزارش کارآگاهان اکنون در تلاش هستند تا پی ببرند این دو زورگیر چند فقره جرم دیگر انجام داده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها