اعدام مرد متجاوز در ساری

یک متجاوز به عنف صبح امروز در شهرستان ساری به دار مجازات آویخته شد.
کد خبر: ۴۳۲۱۹۲

حجت‌الاسلام جعفری ـ دادستان عمومی و انقلاب ساری ـ با اعلام این خبر گفت: فرد محکوم با معرفی خود به عنوان ضابط، زنی را با اغفال و تهدید به مکانی منتقل کرده و پس از سرقت طلاهایش، وی را مورد تجاوز قرار داده بود که با شکایت زن قربانی، متهم دستگیر و به جرمش اعتراف کرد.

وی افزود: پرونده این شخص به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از طی تشریفات قانونی و قطعیت یافتن حکم اعدام، این رای به مرحله اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری استان مازندران، دادستان ساری با تاکید بر این‌که دستگاه قضایی در برخورد با این‌گونه مجرمان، مصمم و دارای عزمی جدی است، اظهار کرد: پرونده‌های مربوط به تعرض به نوامیس مردم در اولویت رسیدگی قرار دارد و احکام مربوط به این‌گونه پرونده‌ها سریع، قاطع و بدون هیچ اغماضی اجرا خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها