اخبار جدید پرونده فساد برلوسکنی

روزنامه دیلی تلگراف در شماره روز سه شنبه خود جزئیات جدیدتری از پرونده فساد اخلاقی نخست وزیر ایتالیا منتشر کرده که در آن تاکید شده این فقط زنان حاضر در ایتالیا نبودند که برلوسکنی به آنها نظر داشت بلکه واسطه های او در سراسر اروپا اقدام به انتخاب و اعزام دختران و زنان جوان به رم و ویلای پدرخوانده می کردند.
کد خبر: ۴۲۹۸۰۰

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، بررسی مکالمات تلفنی سیلویو برلوسکنی نشان می دهد که نخست وزیر ایتالیا واسطه هایی در کشورهای اروپایی داشته که این واسطه ها اقدام به شناسایی و اعزام مدلها و زنان زیبا به رم برای ملاقات با برلوسکنی می کردند.

بر همین اساس، فردی به نام "جیان پائولو تارانیتی" حداقل 70 هزار پوند در همین راه هزینه کرده و فقط در یک مورد اقدام به اعزام یک مدل ونزوئلایی از لندن به رم کرده است. این زن که "کارولینا مارکونی" نام دارد دست کم دو بار به منزل برلوسکنی رفته و به ازای هر بار دیدار با نخست وزیر دست کم یک هزار یورو دریافت کرده است.

بر اساس شواهد موجود، مارکورنی دوبار ابتدا درسپتامبر و سپس در دسامبر  سال 2008 برای ملاقات با برلوسکنی به ایتالیا سفر کرده است.

به نوشته دیلی تلگراف، این زنان در هنگام حضور در رم در هتل های پنج ستاره اقامت می کردند و یک ماشین لیموزین آنها را به محل های قرار با برلوسکنی که عموما ویلای شخصی وی بود منتقل می کرد.

روزنامه دیلی تلگراف در بخشی ازمطلب خود می نویسد : افشای این واقعیت ها تلاش ها برای سقوط دولت برلوسکنی را افزایش می دهد بویژه آنکه اخیرا اعلام شده نخست وزیر ایتالیا در هوسرانی افراط می کرده است.

اسناد موجود در پرونده برلوسکنی نشان می دهد که تارانیتی از ژوئیه 2008 تا مه 2009 دست کم 25 رابطه نامشروع را برای برلوسکنی ترتیب داده است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها