لیگ قهرمانان اروپا با توقف مدافع عنوان قهرمانی آغاز شد

میلان، نیوکمپ را بهت زده کرد

2 گل غافلگیرکننده پاتو و تیاگو، هواداران بارسلونا را در ورزشگاه نیوکمپ در بهت و حیرت فرو برد تا میلان با تک امتیازی شیرین به استقبال روزهای آینده لیگ قهرمانان اروپا برود. لیگ قهرمانان اروپا در شرایطی سه‌شنبه شب با برگزاری 8 دیدار در گروه‌های پنجم تا هشتم این رقابت‌ها آغاز شد که در حساس‌ترین دیدار، تیم‌های بارسلونا و میلان در نیوکمپ در شرایطی مقابل هم صف آرایی کردند که پاتو، مهاجم برزیلی میلان در ثانیه‌های آغازین بازی روی یک فرار دیدنی، تیمش را پیش انداخت.
کد خبر: ۴۲۹۰۹۴

گرچه این گل میلان را پدرو و ویا در ادامه بازی پاسخ دادند، اما در دقیقه90 باز هم میلان روی یک ضربه کرنر کار را به تساوی کشاند تا کاتالان‌ها که دیگر فرصتی برای جبران نداشتند، در بهت فرو روند. گواردیولا سرمربی بارسلونا که با توجه به بازی برتر شاگردانش به هیچ عنوان این نتیجه را باور نداشت، گفت: «دریافت 2 گل در دقایق یک و90 بسیار دردناک است.

این در حالی است که آلگری، سرمربی میلان بر اظهارنظری عجیب ادعا کرد که شاگردانش می‌توانستند برنده این بازی باشند.نتایج کامل شب نخست این بازی‌ها: بورسیا دورتموند آلمان یک- آرسنال انگلیس یک، بارسلونا 2ـ میلان2، ویکتوریا جمهوری چک یک ـ اف ث بات بلاروس یک، آپوئل قبرس 2ـ زنیت سن‌پترزبورگ یک، پورتو 2ـ شاختار اکراین یک، چلسی 2ـ بایر لورکوزن آلمان صفر،خنگ بلژیک صفرـ والنسیا صفر.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها