امشب حریفان تیم ملی فوتبال در مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی برزیل مشخص می‌شود

قرعه ایران در دستان زیکو

اگر ملاک موفقیت تیم ملی را نتیجه‌ و صعود به مرحله بعد بدانیم، ایران با پیروزی بر مالدیو به آنچه که می‌خواست رسید، اما بازی پنجشنبه شب ملی پوشان کشورمان مقابل تیم صدوشصتم رده‌بندی فیفا اصلا جنبه فنی نداشت. شاگردان کرش که در بازی رفت 4 گل به مالدیو زدند و چند موقعیت مسلم گلزنی را هم از دست دادند، در بازی برگشت هیچ حرکت تاکتیکی از پیش تعیین شده‌ای را از خود به نمایش نگذاشتند ‌تا برتری یک بر صفرشان مقابل مالدیو برای همه آنهایی که این بازی را از طریق گیرنده‌های تلویزیونی تماشا کردند، نتیجه‌ای راضی‌کننده تلقی شود.
کد خبر: ۴۱۹۳۲۷

تیم ملی این بازی را با سیدمهدی رحمتی، مهرداد پولادی، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، خسرو حیدری، مازیار زارع، قاسم حدادی‌فر، علی کریمی، هادی نوروزی، کریم انصاری‌فرد و محمدرضا خلعتبری آغاز کرد و در ادامه محمد نصرتی، پژمان نوری و میلاد زنیدپور نیز به جای حیدری، زارع و نوروزی به ترکیب تیم اضافه شدند، اما ماحصل کار تیمی این ستاره‌ها تنها یک گل بود که محمدرضا خلعتبری در وقت‌های اضافی نیمه اول وارد دروازه مالدیو کرد.

این شکست خفیف که بهترین نتیجه تاریخ فوتبال مالدیو مقابل ایران بود، 12 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه شهر ماله را هم مثل بازیکنان و سرمربی آرژانتینی این تیم راضی کرد. دیه‌گو آندرس کورشیانی در نشست خبری پایان بازی گفت: «بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم و تلاش کردیم مدافعان ایران را در محوطه جریمه خودشان نگهداریم. ما مقابل ایران فقط یک گل خوردیم و به همین دلیل می‌گویم این نتیجه‌ برای ما موفقیت بزرگی است.»

آنتونیو سیموئز، دستیار پرتغالی کرش هم در پایان این بازی قضاوت بد داور و کیفیت بد زمین را عامل پیروزی ضعیف تیم ملی ایران مقابل مالدیو دانست و گفت: «چون برنده شدیم نمی‌توان گفت نتیجه بدی گرفتیم، چراکه اکنون در مسیر صحیح برای رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل قرار گرفته‌ایم.»

هرچند تیم ملی در این بازی نمایش درخور توجهی ارائه نکرد اما بازی خشن مالدیوی‌ها هم در ثبت این نتیجه بی‌تاثیر نبود. خطاهای متعدد بازیکنان مالدیو به قصد متوقف کردن شاگردان کرش و عصبی شدن ملی‌پوشان ما از تکل ‌های خشن بازیکنان حریف، نتیجه اش 8 کارت زردی بود که از جیب داو ر کره‌ای بیرون آمد؛ اخطارهایی که 4 تای آنها به مازیار زارع، هادی عقیلی، کریم انصاری‌فرد و پژمان نوری داده شد.

همه نگاه‌ها به قرعه‌کشی امشب ریودوژانیرو

با پیروزی تیم ملی ایران مقابل مالدیو و مشخص شدن چهره 20 تیم برتر آسیا حالا همه چشم‌ها به ریودوژانیروی برزیل است؛ جایی که تکلیف 5 گروه 4 تیمی قاره کهن در مرحله دوم مقدماتی جام جـهانی 2014 مشخــص خواهد شد.

کره شمالی، بحرین ، عربستان، ازبکستان، عراق، سوریه، عمان، کویت، امارات، قطر، اردن، تایلند، سنگاپور، اندونزی و لبنان 15 تیمی هستند که در کنار 5 تیم برتر استرالیا، کره‌جنوبی، ژاپن، ایران و چین گروه‌های پنجگانه آسیایی را تشکیل می‌دهند.

در این شرایط شاید آرزوی عربستان، عراق و دیگر تیم‌های مدعی آسیا این باشد که با تیم‌های کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و ایران‌همگروه نشوند.

طبق اعلام فدراسیون جهانی فوتبال در قرعه‌کشی امشب که از ساعت 30‌/‌22 به وقت تهران آغاز می‌شــود، 15 تیم آسیایی براساس رنکینگی که در رده‌بندی ماه گذشته فیفا داشته‌اند در 3 گلدان 5 تیمی دسته بندی می‌شوند تـا از هر گلدان یک تیم در گروه‌هایی که 5 تیم استرالیا، کره‌جنوبی، ژاپن، ایران و چین سرگروه آن هستند قرار بگیرد.

براین اساس تیم‌های ملی ازبکستان، قطر ، اردن، عربستان و کویت که به ترتیب در رده‌های ششم تا دهم آسیا قرار دارند در یک گلدان قرار می‌گیرند و این به آن معناست که در یک گروه قرار نخواهند گرفت.

در گلدان بعدی 5 تیم بحرین ،سوریه ،عمان ،عراق و امارات حضور دارند و آخرین گلدان را هم تیم‌های کره شمالی ، تایلند ، سنگاپور، لبنان و اندونزی تشکیل می‌دهند.

در هر صورت باید تا امشب منتظر ماند و دید گوی مربوط به تیم ملی ایران و دیگر تیم های آسیایی- که توسط زیکو ستاره پیشین فوتبال برزیل و لوکاس بازیکن فعلی لیورپول انجام خواهد شد- برای همگروهی با کدام یک از تیم‌های آسیایی از گلدان خارج خواهد شد.

از امشب که گروه‌بندی آسیا مشخص می‌شود تا زمان آغاز بازی‌های مرحله گروهی، چیزی حدود یک ماه فاصله است و تیم ملی کشورمان باید طی روزهای 11 و 15 شهریور 2 بازی نخست خود را انجام دهد.

19 مهر، 20 آبان، 24 آبان و 10 اسفند 90 13همزمان برگزاری دیگر بازی‌های مرحله گروهی تیم ملی است. در پایان این مرحله 2 تیم از هر گروه به مرحله سوم مقدماتی جام جهانی صعود می‌کنند تا تیم‌ها در 2 گروه 5 تیمی دسته‌بندی شوند.

رضا پورعالی‌ /‌ گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها