در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
جهانبخش محبی نیا نماینده میاندوآب و تکاب در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به معرفی علی نیکزاد از سوی رئیس جمهور به مجلس برای تصدی مسئولیت وزارت راه و مسکن و شهرسازی، گفت: بررسی صلاحیت علی نیکزاد در دستور کار فردای مجلس قرار دارد که از رئیس جمهور نیز برای شرکت در این جلسه دعوت به عمل آمده است.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور در صورت حضور در مجلس به دفاع از نیکزاد خواهد پرداخت، گفت: براساس آیین نامه داخلی مجلس پس از نطق اولیه احمدی نژاد به مدت یک ساعت به تشریح برنامه های وزارت راه و مسکن و معرفی نیکزاد به عنوان وزیر پیشنهادی خواهد پرداخت.
محبی نیا افزود: پس از نطق رئیس جمهور، مجلس در مورد برنامه ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی وارد بحث می شود و 2 نماینده به عنوان موافق و 2 نماینده به عنوان مخالف با حفظ ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق هر کدام به مدت 15 دقیقه فرصت دارند تا نظرات خود را بیان کنند البته این نمایندگان می توانند بخشی از وقت خود را به دیگران بدهند.
عضو هیأت رئیسه مجلس اضافه کرد: پس از آن وزیر و درصورت صلاحدید رئیس جمهور، به مدت 30 دقیقه برای دفاع از برنامه ها و صلاحیت وزیر وقت دارند تا نظرات خود را بیان کنند.
محبی نیا گفت: رای گیری در مجلس با ورقه انجام می شود و نیکزاد برای راه یابی به این وزارتخانه باید اکثریت نسبی آرای مجلس را کسب کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: