رهایی دردناک از درهای ترن

دیلی‌میل: مسافر جوان قطار زیرزمینی نیویورک که دست راستش بین درهای ترن در حال حرکت گیر کرده و تا چند قدمی مرگ پیش رفته بود، به ناچار دستش را شکاند تا نجات پیدا کند.
کد خبر: ۴۰۸۵۱۳

«جوناتان لین» که به علت شکستگی دستش از 2 نقطه هنوز در بیمارستان بستری است زمانی که قصد خارج شدن از قطار را داشت کمی تعلل کرده و با بسته شدن زودهنگام درها ناگهان از ناحیه آرنج گرفتار شد.

راننده قطار که بعد از توقف در ایستگاه دوباره راه افتاده و بی‌توجه به لین هر لحظه سرعت می‌گرفت بدون آن که حتی یک بار به اطرافش نگاه کند به مسیرش ادامه می داد و جوان گرفتار شده را هر لحظه به مرگ نزدیک‌تر می‌کرد.

چند ثانیه بعد و پس از آن که مرد جوان از توجه راننده ناامید شد، به ناچار برای رها کردن دستش آن را با قدرت هر چه بیشتر از لای در بیرون کشید تا خود را نجات دهد که در این رفتار سریع بشدت دستش را مجروح کرد.

لین علاوه بر شکایت از راننده و شرکت مجری قطار زیرزمینی، تمام هزینه‌های بیمارستانی‌اش را هم از آنان درخواست کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها