«مارکز» به‌کمک گردشگری‌کلمبیا آمد

رمان صد سال تنهایی ‌مارکز‌ به‌کمک گردشگری کلمبیا آمد. به گزارش ایسنا، در قالب یک پروژه گردشگری به نام «راه ماکوندو» و با راه‌اندازی تور «صد سال تنهایی»، رمان صد سال تنهایی ‌مارکز‌ به کمک گردشگری کلمبیا آمده و صنعت گردشگری این کشور را رونق می‌دهد.
کد خبر: ۴۰۸۲۴۰

تقریباً تمام رویدادهای رمان ‌صد سال تنهایی‌که به عقیده اکثر منتقدان، شاهکار مارکز به شمار می‌رود، در دهکده‌ای به نام ‌ماکوندو‌ رخ می‌دهد، اما در واقعیت، دهکده‌ای به نام ‌ماکوندو‌ در کلمبیا وجود ندارد.

این دهکده‌ خیالی، زاده ذهن مارکز بوده و مارکز رمان ‌صد سال تنهایی‌ را با الهام از شرایط دهکده «آرکاتاکا»، دهکده‌ گرمسیری کوچکی که از سویی با باتلاق و از سوی دیگر با رشته کوهی احاطه شده و جایی که‌6 مارس‌1927 در آن به دنیا آمد، خلق کرده است.

گردشگران در قالب تور ‌صد سال تنهایی‌ می‌توانند از دهکده ‌آرکاتاکا‌ و موزه مارکز که در ماه مارس گشایش یافته، دیدن کنند.

دبستانی نیز که مارکز در آن خواندن و نوشتن آموخت نیز یکی از بناهای دیدنی پروژه‌ ‌راه ماکوندو‌ است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها