متهمان را شناسایی کنید

دستگیری سارقان به عنف

جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان ساوجبلاغ از دستگیری سارقان به عنف، در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۴۰۶۷۲۷

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدی در تشریح این خبر گفت: شخصی در حالی که بسیار مضطرب و پریشان بود به ماموران گشت کلانتری 16 شهر جدید هشتگرد مراجعه و عنوان کرد که دو فرد مسافرنما پس از تهدید وی خودرواش را به سرقت برده و متواری شده‌اند.

وی با بیان اینکه پیگیری این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت، افزود: ماموران پس از بررسی موضوع دریافتند که مالباخته دو مرد جوان را به عنوان مسافر از کرج به سمت شهرستان ساوجبلاغ سوار کرده که در بین راه این افراد مسافرنما با زور و تهدید از وی خواستند که مسیر خودرو را تغییر داده و به سمت یکی از جاده‌های فرعی بخش کوهسار برود.

محمدی خاطرنشان کرد: مالباخته در ادامه اذعان کرد که هنگامی که مجبور شدم به خواسته آنان تن داده و مسیر خود را تغییر دهم، مسافرنماها در یک فرصت مناسب و با قرار دادن اسلحه بر روی شقیقه‌ام و با تهدید و ارعاب، مرا از خودرو به بیرون پرتاب و خودرو را سرقت کرده و متواری شدند.

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ افزود: ماموران پلیس با اخذ مشخصات ظاهری سارق و خودروی به سرقت رفته طرح مهار را برای شناسایی و دستگیری سارقان به اجرا گذاشتند تا اینکه این خودرو را در یکی از جاده‌های اصلی ساوجبلاغ مورد شناسایی قرار دادند.

وی با بیان اینکه ماموران پس از حدود نیم ساعت تعقیب و گریز، خودرو سرقتی را متوقف و سارقان را دستگیر کردند،‌افزود: متهمان دستگیر شده پس از انتقال به کلانتری و پس از مواجه حضوری با مالباخته، مورد شناسایی قرار گرفته و به سرقت خودرو شاکی و 6 فقره سرقت دیگر به همین شیوه اعتراف کردند.

محمدی افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند و با توجه به احتمال این که سرقت‌های به عنف متعدد دیگری از سوی این سارقان رخ داده باشد، بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ساوجبلاغ دستور انتشار تصویر بدون پوشش متهمان برای شناسایی سایر مالباختگان صادر کرد تا چنانچه شهروندان آنان را مورد شناسایی قرار دادند برای ارائه شکایت به پلیس آگاهی شهرستان ساوجبلاغ یا دادسرای این شهرستان مراجعه کنند.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ توصیه کرد: با توجه به این که اغلب زورگیران و سارقان به عنف خودرو در ابتدا با کرایه کردن خودرو به صورت دربستی با قیمت‌هایی بیشتر از حد متعارف و کشاندن طعمه‌های خود به راه‌های فرعی و حاشیه شهرها اقدام به زورگیری می‌کنند و معمولا اشخاص را از بین افراد سالخورده یا کم توان به لحاظ نیروی جسمانی انتخاب می‌کنند از این رو هموطنان و رانندگان عزیز باید هشدارهای پلیسی را جدی گرفته و فریب کرایه بالا را از سوی مسافرنماها نخورند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها