در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سرهنگ منوچهر صفایی، فرمانده انتظامی کاشان در این ارتباط گفت: 10 روز پیش در پی تماس تلفنی یک شهروند با مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر اینکه فردی مصدوم در کنار جاده روستای طاهرآباد رها شده است، ماموران این فرماندهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی صحنه جرم مشخص شد فردی بهنام هادی 25 ساله براثر وارد شدن ضربات به سر و صورت بشدت مصدوم شد که طی هماهنگی با عوامل اورژانس نامبرده به بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل شد؛ ولی براثر شدت جراحات فوت کرد.
دستگیری 4 قاتل
این مقام انتظامی عنوان کرد: تحقیقات از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی کاشان برای دستگیری قاتل یا قاتلان آغاز و مشخص شد تعدادی از اهالی روستا با مقتول درگیر و پس از مجروح کردن، وی را در کنار جاده رها کرده و متواری شدهاند.
این مقام مسوول عنوان کرد: سرانجام با اقدامات ویژه پلیسی در کمتر از 10 روز 4 نفر از قاتلان به نامهای اسماعیل، حمیدرضا، محمدرضا و مهدی شناسایی و دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی کاشان با بیان اینکه متهمان در ابتدا منکر بزه ارتکابی بودند، اما با مواجهه مدارک و مستندات پلیس به جرم خود اعتراف کردند، گفت: متهمان انگیزه خود از این قتل را مزاحمت مقتول برای نوامیس روستا عنوان کردند.
سرهنگ صفایی خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: