افتخاری بزرگ برای جوانترین مربی

پورتو قهرمان لیگ اروپا شد

تیم فوتبال پورتو پرتغال با برتری مقابل براگای این کشور برای سومین بار عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال لیگ اروپا را از آن خود کرد.
کد خبر: ۴۰۳۵۹۶

به گزارش مهر، دیدار نهایی مسابقات فوتبال لیگ اروپا از ساعت 23:15 چهارشنبه شب در  ورزشگاه «آویوا» شهر دوبلین برگزار شد.

در این بازی که با قضاوت «کارلوس ولاسکو کاربایو» ، داور 40 ساله اسپانیایی برگزار شد تیم پورتو پرتغال برتری یک بر صفر را از آن خود کرد و برای سومین بار به عنوان قهرمانی مسابقات لیگ اروپا یا همان جام یوفا دست یافت.

برای تیم فوتبال پورتو در این بازی که فینالی پرتغالی محسوب می شد فالکائو در دقیقه 44 گلزنی کرد.

تیم فوتبال پورتو پیش از این در سال‌های 1987 و 2003 به عنوان قهرمان مسابقات فوتبال جام یوفا که چند سالی است با عنوان لیگ اروپا برگزار می شود، دست یافته است.

هدایت تیم فوتبال پورتو در این بازی بر عهده «آندره ویلاس - بوآس» 33 ساله بود او در فصل جاری عنوان قهرمانی مسابقات لیگ و سوپرجام باشگاه های پرتغال را نیز بدست آورده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها