بعد از 100 سال

پیرمرد، خواهرانش را پیدا کرد

حاج علی موسی قلیلو ‌١١٠ ساله ، ساکن خوی بعد از ‌١٠٠ سال 2 خواهر خود را پیدا کرد.
کد خبر: ۴۰۳۲۷۲

وی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به این شعر مولانا که هر کسی دور ماند از اصل خویش ‌/‌ باز جوید روزگار وصل خویش، می‌گوید: این شاعر عالی قدر چقدر جالب فرموده‌اند؛ شاید اوایل جوانی به این شعرها اعتنایی نمی‌کردم، اما اکنون با گذشت ‌١١٠ سال از عمرم، فهمیدم معنی واقعی این شعر چیست.

رضا، نوه حاج علی در حالی که از شادی پدربزرگ، بسیار خوشحال است، می‌گوید: زمانی که حاج‌علی ‌٧ ساله بود پدرش به دلیل این‌که در ایران محدودیت کار و اشتغال وجود داشت، ایران را به مقصد ترکیه ترک می‌کند و او را همراه مادرش در ایران تنها می‌گذارد. از آن به بعد دیگر حاج‌علی از سرنوشت پدرش هیچ اطلاعی پیدا نمی‌کند تا این‌که ‌٤٠ سال قبل پدر پدربزرگم یک نفر را به عنوان پیک از ترکیه فرستاد تا خانواده‌اش را ببیند و این انگیزه‌ای شد تا بار دیگر حاج‌علی در جستجوی پدر و 2 خواهرش باشد.

نوه حاج‌علی می‌افزاید: سکینه و گلزار، دو خواهر حاج‌علی که هم‌اکنون ‌٩٠ و ‌٨٠ سال دارند، با گذشت زمان توانستند در یک کارخانه‌ استخدام شوند، اما آنها نیز از هیچ تلاشی برای یافتن برادرشان دریغ نکردند.

وی ادامه می دهد: بعدا که حاج‌علی به دلیل کهولت سن در بستر بیماری بود، نوه‌هایش به خاطر این‌که بارها دلواپسی‌های پدربزرگ را دیده بودند، درصدد پیدا کردن خانواده او برآمدند تا این‌که فردی به نام رضا دورانی از اهالی شهرستان سلماس که برای کار کردن به استانبول رفته بود، در آنجا به طور اتفاقی به کارخانه‌ای که دو خواهر حاج‌علی در آنجا کار می‌کردند، می‌رود و در آنجا با خواهران حاج‌علی آشنا می‌شود.

وی می‌افزاید: این دو خواهر داستان زندگی خود و دوری از برادر را با رضا در میان می‌گذارند و رضا تصمیم می‌گیرد که به خوی برود. بعد از برگشتن رضا از استانبول، با پیگیری‌هایی که می‌کند بالاخره نشانی محل زندگی حاج‌علی را پیدا می‌کند و بعد از تماس تلفنی با خانواده او خبر خوش وجود 2 خواهر را به حاج‌علی اطلاع می‌دهد.

نوه حاج‌علی تصریح می کند: سرانجام این دو خواهر و برادر توانستند از طریق اینترنت با یکدیگر دیدار کنند. در این دیدار که بعد از ‌١٠١ سال صورت گرفت، حاج‌علی 2 خواهرش را به ایران دعوت کرد و آنها نیز با قبول این پیشنهاد گفتند در اولین فرصت به ایران خواهند آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها