دزد خرابکار دادگاهی می‌شود

رویترز: دزد ناشی که بعد از ربودن اتوبوس دولتی دورهام با 2 خودرو؛ یک تیر چراغ و یک صندوق پستی برخورد کرده و در حیاط زیبای یک منزل مسکونی متوقف شده بود بعد از مرخص شدن از بیمارستان دادگاهی می‌شود.
کد خبر: ۴۰۰۹۱۱

این دزد جوان، زمانی که راننده اتوبوس در حال استراحت کردن در خارج از خودرویش بود سوار آن شده و با سرعت بالا شروع به حرکت کرد.

چند ثانیه بعد ماموران پلیس که متوجه این سرقت شده بودند به تعقیب اتوبوس پرداختند و توانستند سارق را که به شکل دیوانه‌واری رانندگی می‌کرد و خسارات متعددی به جا گذاشته بود دستگیر کنند.

به گفته ماموران آخرین خرابی به بار آمده توسط سارق ناشی؛ مربوط به ورود اتوبوس به حیاط بسیار زیبای منزل یک زوج میانسال است که به خاطر سلیقه خوب و گل‌های زیبایشان جایزه زیباترین خانه را از شهرداری محل دریافت کرده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها