کتاب کوچولو

قصه‌های شاهنامه

کد خبر: ۴۰۰۵۷۸

سهراب که دلش می‌خواست پدرش را پیدا کند و او را ببیند، سپاهی جمع کرد و به طرف ایران به راه افتاد.

سهراب و سپاهیانش رفتند و رفتند تا به قلعه بزرگی رسیدند؛ قلعه‌ای با سنگ‌های سفید که بالای تپه‌ای ساخته شده بود. سهراب از پهلوانی پیر پرسید: اینجا کجاست و نام این قلعه چیست؟

پهلوان پیر گفت: ما به سرزمین ایران رسیده‌ایم. این قلعه هم مال ایرانیان است. به آن دژ سپید می‌گویند.

سهراب و پهلوان پیر مشغول گفت‌وگو بودند که سواری از قلعه به طرف آنها آمد.

ادامه این داستان و پنج قصه دیگر از شاهنامه فردوسی را در کتاب «قصه‌های تصویری از شاهنامه» بخوانید.

روایتگر این قصه‌ها برای بچه‌های گروه سنی ب و ج، حسین فتاحی است و انتشارات قدیانی چاپ اول آن را سال 90 و با قیمت 5000 تومان در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

مهمانی خانم غازه

ماجرای سرآشپزی که پس از یک عمر کار در رستوران، بالاخره بازنشسته شده‌ و برای دوران بیکاری، سفر و گردشگری را انتخاب کرده، نخستین داستان از کتاب «خانم غازه» است که فریبا کلهر آن را نوشته و سحر حق‌گو هم تصویرگرش بوده است.

آن سرآشپز نتوانست از کار و علاقه‌اش دل بکند و هرجا می‌رسید می‌خواست چیزی را هم بزند؛ از آب دریا گرفته تا جنگل و صحرا! شما هم اگر نمی‌توانید از قصه‌های شیرین و ماجراهای قشنگ قصه‌ها دل بکنید، می‌توانید این کتاب را بخرید و بخوانید. کتابی که برای 6 تا 10 ساله‌ها نوشته شده و اسم قصه‌هایش هم اینهاست:

سرآشپزی که هم زدنش گرفته بود، یک قالب صابون چه کارها که نمی‌کند!، خانه قدیمی، عصای پیرزن، چه خوش سلیقه، دختری که از مادرش شجاع‌تر بود و مهمانی خانم غازه.

کتاب «مهمانی خانم غازه‌» از کارهای جدید انتشارات قدیانی و قیمت آن 2500 تومان است. امیدواریم از خواندنش لذت ببرید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها