سهمی‌که از دود سیگار می‌خوریم

کد خبر: ۴۰۰۵۶۶

تا اینجا می‌توان گفت هر کسی به هر دلیلی به استعمال سیگار ادامه می‌دهد جانش پای خودش است. به قول معروف «خود کرده را تدبیر نیست» و پذیرفتن خطر امراض قلبی و عروقی، فشار خون، فساد سریع دندان‌ها، کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن، تخریب بافت‌های پوست، انواع سرطان‌های عجیب و غریب، عفونت‌های داخلی، بیماری‌های تنفسی و... برای این افراد یک انتخاب آگاهانه محسوب می‌شود. اگر مصائب به همین جا ختم می‌شد می‌توانستیم واکنشی مناسب داشته باشیم و با خیال راحت‌تر اجازه بدهیم سیگارها دود شوند و انتقام بگیرند. اما یک نکته این دلداری‌های اجباری را مشوش می‌کند. این‌که 40 درصد آسیب‌های ناشی از استعمال سیگار نه به افراد سیگاری بلکه به اطرافیان آنان می‌رسد.

ets ‌نام دود سیگاری است که در محیط وجود دارد و فهرست پر و پیمان امراضی ناشی از اعتیاد به سیگار را به غیرسیگاری‌ها تحمیل می‌کند. دلیل ارائه آمار مصرف سیگار به صورت سرانه هم همین است. در حقیقت همه افراد جامعه در مصرف این تعداد سیگار سهیمند و در خطر ابتلا به بیماری‌های جورواجور شریک! و این دیگر یک انتخاب آگاهانه و خودخواسته نیست. سالانه هزاران نفر زن و کودک و سالمند، قربانی دود سیگاری هستند که بر لبان همسران و والدین و فرزندانشان گر می‌گیرد و عطش اعتیاد را برای دقایقی فرومی‌نشاند.

با این شرایط از هر 10 نفر که زندگی و سلامتی‌شان قربانی مصرف سیگار می‌شود، 4 نفر غیرسیگاری‌اند. یعنی وجود یک سیگاری خودخواه یا نالان! در یک خانه، خطر قربانی شدن حداقل یکی از اعضای خانواده را در پی دارد. اگر از سرانه مصرف سیگارتان تعجب کردید، این را هم بدانید که این سرانه در حال افزایش است؛ اما هنوز با رکورد زدن فاصله داریم. از این پس دیدتان را نسبت به سیگار و سیگاری‌ها تغییر دهید، لطفا.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها