معتادان نیازمند بیمه می شوند

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: معتادان نیازمند حمایت های بیمه ای، در سال 1390 بیمه می شوند.
کد خبر: ۳۹۹۹۶۳

 طاها طاهری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس ماده 15 قانون اصلاحیه مبارزه با مواد مخدر، وزارت رفاه و تامین اجتماعی مکلف شده است تا معتادان نیازمند حمایت های بیمه ای را بیمه کند.

طاهری با بیان اینکه پیش نویس و آیین نامه های ماده 15 قانون اصلاحیه مبارزه با مواد مخدر آماده شده است، گفت، امیدواریم هر چه زودتر این قانون اجرا شود.

وی با تاکید بر اینکه این اقدام در مراحل نهایی اجرایی خود است، اظهار امیدواری کرد که اعتبارات پیش بینی شده برای بیمه معتادان در بودجه سال 90 تصویب شود و معتادان نیازمند حمایت های بیمه ای، بیمه شوند.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر پیش تر در گفتگو با ایرنا گفته بود که از ابتدای سال 90 معتادان بیمه می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها