طی24ساعت گذشته صورت گرفت

کشف بیش از 5تن مواد مخدر

جانشین فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی از کشف 5 تن و 180 کیلوگرم مواد مخدر طی 24 ساعت گذشته در شرق کشور خبر داد.
کد خبر: ۳۹۹۰۴۵

به گزارش فارس، امیر سرتیپ احمد گراوند در یک نشست خبری با تشریح کشفیات جدید مواد مخدر گفت: مرزبانان هنگ مرزی سراوان از طریق گزارش‌های منابع اطلاعاتی از ورود مقادیر مواد مخدر از مرز‌ها به داخل خاک کشورمان مطلع شدند.

وی اظهار داشت: بر اساس این گزارش 2 اکیپ از نیروهای مرزبانی با تجهیزات کامل، منطقه را زیر نظر قرار داده‌اند و پس از ساعات‌ها گشت و کنترل منطقه اواسط شب در کوه‌های اطراف منطقه محل دپوی مواد مخدر را در شیارهای بالای ارتفاعات شناسایی کردند.

امیر گراوند افزود: قاچاقچیان به محض مشاهد ماموران مرزبانی اقدام به تیراندازی کردند اما در نهایت مرزبانان موفق به پاک سازی منطقه شدند.در این عملیات یک تن و 797 کیلوگرم تریاک، یک هزار و 3 کیلوگرم حشیش، 100 کیلوگرم مرفین و 20 کیلوگرم هروئین کشف شد.

جانشین فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی گفت: ساعت 12 روز گذشته نیز ماموران مرزبانی زابل به یک دستگاه تویوتا که سرعت سرسام‌آوری داشت مشکوک شدند و دستور ایست صادر کردند. اما راننده خودرو به هشدار ماموران توجه‌ای نکرد و ضمن افزایش سرعت از محل گریختند. سرنشینان خودرو پس از تعقیب و گریز خودرو را رها کرده و متوالی شدند. در این عملیات 30 کیلو و 500 گرم هروئین فشرده و 4 کیلوگرم تریاک به دست آمد.

امیر گراوند گفت: در این عملیات ماموران موفق شدند علاوه بر یک دستگاه خودرو تویوتا 4 خودروی دیگر را نیز توقیف کنند.

این مقام مرزبانی نیروی انتظامی تصریح کرد: مرزبانی در این عملیات تلفات جانی یا مجروح نداشت و با اطلاعات به دست آمده و آثار به جا مانده از اشرار به طور قطع تعدادی از آنان به هلاکت رسیدند.

جانشین مرزبانی نیروی انتظامی گفت: همچنین 756 کیلوگرم مواد مخدر در عملیاتی جداگانه در سراوان کشف شد.

امیر گراوند افزود: در عملیاتی دیگری در «گز دستان» سراوان ماموران مرزبانی موفق به کشف یک کیلو و 270 کیلوگرم تریاک و 200 کیلوگرم حشیش شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها