حق با شماست

با کم‌فروشان برخورد کنید

ایرانپور از تهران: متاسفانه سنگ‌ریزه‌ای را در بستنی‌ای که برای منزل خریداری کردم، پیدا کرده و نمی‌دانم مسوول این بی‌مبالاتی کیست؟ از مسوولان می‌خواهم نسبت به این موارد نظارت بیشتری داشته باشند.
کد خبر: ۳۹۵۹۴۴

یک شهروند از سلماس: در سال 82 بعد از آزمونی که آموزش و پرورش برگزار کرد به عنوان آموزشیار نهضت سوادآموزی جذب شدم. حال بعد از 8 سال و کار در شرایط سخت، می‌گویند باید در آزمون دیگر شرکت کنم تا بتوانم استخدام شوم. سوال من این است چرا بعد از این همه مدت می‌خواهند مجددا از ما آزمون بگیرند؟

رضایی از تهران: در منطقه 7 شهرداری ساکن هستم. در همسایگی ما فردی است که اقدام به خرید و فروش گوسفند و مرغ و خروس می‌کند. شکایتمان به شهرداری برای جمع‌آوری این کار نیز به جایی نرسید. حال از مسوولان بالاتر می‌خواهم که به این مهم رسیدگی کنند.

جمعی از بازنشستگان: چه خوب است دولت بدهی خود را به صندوق بازنشستگی کارگری پرداخت کند تا این صندوق بتواند، حقوق ما را حداقل بعد از 30 سال پرداخت بیمه طوری افزایش دهد که ما شرمنده زن و بچه خود نشویم.

رئوفی از کرج: اعلام می‌دارند که می‌خواهند مرحله سوم یارانه‌ها را واریز کنند، ولی ما هنوز مرحله دوم را دریافت نکرده‌ایم، چرا؟

صباحی از ساوه: به علت بیماری قلبی مجبور به آنژیوگرافی شدم. چون بیمه یکی از بیمه‌های دولتی هستم با نمایندگی بیمه بابت هزینه آن تماس و به من گفتند که شما پرداخت کنید ما آن را به شما می‌پردازیم که البته فقط یک‌پنجم آن را پرداخت کردند. حال سوالم این است که چرا بیمه‌ها با این همه پولی که از ما می‌گیرند، هنگام پرداخت به این شکل عمل می‌کنند.

صالحی از تهران: چرا مسوولان و سازمان‌ها و حتی رسانه‌ها هیچ نظارتی به کم‌فروشی و گرانی اجناس ندارند.

شاکری از تهران: مسوولان دانشگاه تربیت معلم کرج بعد از 3 ترم، حقوق کسانی را که در آنجا تدریس می‌کنند پرداخت نمایند.

محسنی از اهواز: شیرهای یارانه‌ای را علاوه بر این‌که گران کرده‌اند، وزن آن را نیز بسیار پایین آورده‌اند. چرا هیچ نظارتی بر این کارها وجود ندارد؟

یک شهروند از تهران: همراه خانواده خودمان، نام مادرم را نیز برای دریافت یارانه ثبت کردم. اما دو مرحله قبلی هیچ پولی به حساب ایشان واریز نشد، چرا؟

مرندی از تبریز: آپارتمان 12 واحدی ما قبل از هدفمندی پول گاز می‌آمد 120هزار تومان ولی حالا بیش از یک میلیون و 600 هزار تومان آمده است. مگر چنین پولی بابت یارانه دریافت کرده‌ایم که باید بپردازیم؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها