ترابیان عنوان کرد:

استیلی، یکی از گزینه‌های تیم امید

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: استیلی هنوز سرمربی تیم امید نشده و فقط یکی از گزینه‌های فدراسیون است.
کد خبر: ۳۹۴۸۳۲

عباس ترابیان در گفت و گو با فارس در مورد اینکه گفته می شود حمید استیلی سرمربی تیم امید شده، اظهار داشت: ایشان فقط یکی از گزینه های اصلی سرمربیگری تیم امید است و هنوز فدراسیون با او مذاکره ای نداشته است.

وی افزود: شاید استیلی قبول نکند زیر نظر کرش کار کند. به هر حال فدراسیون چهار مربی جوان و علاقه مند به یادگیری را برای تیم امید در نظر دارد که اولویت با استیلی است.

سرپرست تیم ملی در مورد روند کاری «کرش» در چند روز گذشته عنوان کرد: او به معنی واقعی حرفه ای و مرتب در حال گرفتن اطلاعات است. وی برنامه ها کوتاه مدت خود را به فدراسیون ارائه کرده که برای نهایی شدن آن باید یک جلسه دیگر با عزیز محمدی بگذارد.

ترابیان افزود: امکاناتی که کرش برای ارائه شدن برنامه هایش خواسته بسیار حرفه ای است که ما برای اجرایی شدن آنها باید دوندگی زیادی انجام دهیم. اگر می خواهیم پیشرفت کنیم و از این مربی نهایت استفاده را ببریم باید برنامه های او را اجرا کنیم. کی‌روش برنامه های حرفه ای باشگاه منچستریونایتد را جهت برنامه ریزی برای فوتبال ایران در نظر گرفته است.

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد مصاحبه های برخی افراد فوتبالی و غیر فوتبالی در انتقاد به حضور کرش در ایران به دلیل هزینه بالایی که او داشته، گفت: من نمی خواهم جواب همه را بدهم. وقتی فوتبال حساب و کتاب نداشته باشد هر کسی به خودش اجازه می دهد از روی شنیده هایش حرف بزند. ترجیح می دهم به فکر کار خودم باشم و به این صحبت های بی اساس و حاشیه ای کاری نداشته باشم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها