سال گذشته صورت گرفت

آزادی 9هزار زندانی جرایم غیرعمد

معاون ستاد دیه کشور گفت: در سال گذشته تعداد 9 هزار زندانی نیازمند جرایم غیرعمد توسط ستاد دیه کشور از زندان آزاد شدند.
کد خبر: ۳۹۳۱۴۷

به گزارش فارس، محمدعلی ساری معاون ستاد دیه کشور در نشست مشترک با رئیس سازمان زندان‌ها و مدیران استانی این سازمان گفت: در سال گذشته تعداد 9 هزار زندانی نیازمند جرایم غیرعمد توسط ستاد دیه کشور از زندان آزاد شدند.

وی با اشاره به تأمین منابع آزادی زندانیان گفت: 13 میلیارد تومان از محل کمک‌های بلاعوض، 60 میلیارد تومان از محل صندوق خسارت‌های بدنی و مابقی از منابع بانکی تأمین شده است.

معاون ستاد دیه کشور همچنین از تلاش‌ها و پیگیری‌های وزیر دادگستری و مدیرعامل ستاد دیه کشور و کمک 50 میلیارد تومانی رئیس جمهور در روزهای پایانی سال 89 برای آزادسازی زندانیان نیازمند خبر داد و گفت: مدیران استانی نسبت به شناسایی و آزادی زندانیان نیازمند فرصت را مغتنم شمرده و به فوریت اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها