به گزارش مهر، بروز دومین حادثه رانندگی در جاده های شهرستان جیرفت موجب کشته و زخمی شدن 36 نفر مسافر اتوبوس مسافربری شد.
این حادثه که به دلیل برخورد یک دستگاه اتوبوس مسافربری با یک کامیون و در نهایت واژگون شدن اتوبوس روی داد موجب کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن 31 سرنشین دیگر اتوبوس شد.
این اتوبوس از سراوان سیستان و بلوچستان به سمت شهر بندرعباس در حال حرکت بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان در این خصوص اظهارداشت: این حادثه در دقایق ابتدایی صبح چهارشنبه روی داد و بلافاصله نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
کاووس محمودی تصریح کرد: با استفاده از شش دستگاه اتوبوس مجروحان حادثه به سمت بیمارستان جیرفت اعزام شدند و در نهایت ساعت 4 بامداد عملیات به اتمام رسید.
وی تصریح کرد: هم اکنون 24 نفر از مجروحان این تصادف در بیمارستان جیرفت بستری هستند.
محمودی افزود: در این تصادف چهار نفر در صحنه سانحه جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز در بیماستان جان سپرد.
این درحالی است که در دقایق انتهایی سال گذشته نیز در محور ساردوئیه - جیرفت یک دستگاه اتوبوس راهیان نور تصادف کرد و 47 نفر در این حادثه کشته و زخمی شدند که شامل 10 نفر کشته بود.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد