سرمربی یوونتوس این روزها زیر سوال است

دیه‌گو: مشکل از دل نری ‌است

شکست‌های مکرر یوونتوس در فصل جاری مسابقات لیگ فوتبال ایتالیا که هواداران ناامید این تیم را برخلاف تمامی نویدهای ابتدای فصل به یاد دوران ناموفق مربیگری چیرو فرارا و سپس آلبرتو زاکه‌رونی در فصل پیش انداخته، لوییجی دل‌نری، سرمربی این فصل تیم اول شهر تورین را نیز بشدت زیر سوال برده و بعید است حضور و کار وی به فصل بعد هم بسط یابد.
کد خبر: ۳۹۱۴۱۳

یووه در مقاطعی از فصل جاری خوب نتیجه گرفته، اما در ازای هر یک از آنها یک مقطع بد هم داشته و یکی از آنها از اواخر دی تا اوایل اسفند بود که این تیم در 8 بازی‌اش در سری «A» پنج باخت داشت. در این میان شکست اوایل اسفند در برابر لچه به قدری تلخ بود که حتی خود دل‌نری را برخلاف دفعات قبلی به اعلام قطع امید از شاگردان پرنوسانش، واداشت. 3 ماه پیش از آن یووه در یک سری نتایج مشعشع دیگر در 6 بازی خود در گروه مربوط در لیگ اروپا (جام یوفای سابق) حتی یک برد هم کسب نکرده و به رغم پرهیز از باخت با 6 تساوی و 6 امتیاز حذف شده و به مرحله حذفی راه نیافته بود.

حالا یووه دور از روزهای امیدساز، ابتدای فصل حتی از رتبه سوم کالچو هم فاصله گرفته و به نظر می‌رسد رسیدنش به دو بزرگ میلان و همچنین ناپولی و لاتزیو در بالاهای جدول این لیگ بسیاردشوار و برای این مهم دیر شده باشد. اگر واقعا اینچنین باشد قهرمان سال‌های 1985 و 1996 اروپا برای دومین سال متوالی از راهیابی به جام قهرمانان باشگاه‌های اروپا باز خواهد ماند و در خوشبینانه‌ترین حالت باید شانس‌اش را از نو در «لیگ اروپا» امتحان کند.

اتفاقات اخیر، دیه‌گو را هم از یووه ناامید ساخته است. این برزیلی تکنیکی و 26 ساله، سال پیش یک فصل ناموفق را در تورین گذراند و با این که پیشتر در پورتو و وردربرمن بسیاردرخشان بود، در یووه بندرت توانست این تیم را به حرکتی ایده‌آل وادارد. او از اواسط تابستان امسال با انتقال به وولفسبورگ به لیگ آلمان بازگشته، ولی به سبب مشکلات فنی در این تیم نیز درخشش گذشته‌اش را تکرار نکرده است، می‌گوید: «از نظر من بیش از آن که بازیکنان این فصل یوونتوس بابت نتایج ضعیف تیم مقصر باشند، جیجی دل‌نری به عنوان سرمربی و جوزپه ماروتا در هیات مدیره فنی تیم تقصیرکار هستند و زمانش رسیده است که قبول مسوولیت کنند و به جای گفتن حرف‌های کلی و کاری که در تمامی فصل انجام داده‌اند بگویند نتوانسته‌اند یووه را به شکل لازم سامان و قوام بخشند. این که مکررا گناه به گردن بازیکنان انداخته شود برخورد درستی نیست و نوعی فرار از مسوولیت از جانب آدم‌های بالای دست آنها ست. به عنوان فردی که یک فصل به طور کامل در یوونتوس زندگی و بازی کردم و به تبع آن با کار در آنجا کاملا آشنا هستم، موظفم تاکید کنم که آدم‌های مختلف دور و بر این بازیکنان مقصران اصلی بوده‌اند، اما پیوسته کوشیده‌اند خودشان را پشت سر بازیکنان پنهان نگه دارند.»

دیه‌گو مدعی است که به سبب تعلق خاطرش به راه‌راه‌پوشان تورین، اکثر بازی‌های این فصل آنها را دیده و بر این اساس می‌گوید: «در تعدادی از این مسابقات بازیکنان تیم آشکارا زیر سطح خود و کمتر از سقف توانایی خود بازی می‌کردند و بدیهی است در این گونه موارد تقصیر از مربیان باشد که آنها را در چارچوب‌های فنی لازم قرار نداده و بدرستی از آنها استفاده نکرده‌اند. تعداد بازیکنان خوب و توانا در تورین اصلا کم نیست، اما وقتی از بیشتر توانایی‌های آنان استفاده نمی شود و حاصل کار چیزی است که می‌بینیم. بدیهی است که دل نری مقصر نخست باشد. او و دستیارانش در کادر فنی یووه بوضوح نمی‌توانند از تیم، بازی‌های فنی لازم را بگیرند و برای بینندگان مسابقات امسال یووه تردیدی نمی‌ماند که تصمیم گیرنده اول در این تیم چیز زیادی از فوتبال نمی‌داند.»

منبع : سایت Soccernet

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها