15 شرکت هر‌می را افغانی‌ها راه‌اندازی کرده بودند

دستگیری 6000 نفر در شرکت‌های هرمی

در عملیات مشترک وزارت اطلاعات و پلیس آگاهی در 140 نقطه تهران، 313 دفتر شرکت‌های هرمی پلمب و بیش از 6000 نفر دستگیر شدند. به گزارش «جام‌جم» در ادامه برخورد با شرکت‌های هرمی که با حیله و فریب و وعده‌های اغواکننده اموال مردم را تاراج می‌کنند، روز پنجشنبه گذشته پس از یک ماه فعالیت اطلاعاتی از سوی ماموران وزارت اطلاعات و پلیس آگاهی تهران، عملیات ویژه برای دستگیری مجرمان اقتصادی در نقاط مختلف تهران آغاز شد.
کد خبر: ۳۹۱۰۳۸

در این عملیات که تا پاسی از شب پنجشنبه ادامه داشت، ماموران در 140 نقطه از شهر با حضور قاضی جعفری، معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه 31 تهران، با ورود به 313 دفتر فعال شرکت‌های هرمی 6000 نفر را دستگیر کردند که 200 نفر از این افراد از سرشبکه‌های شرکت‌های هرمی هستند.با کشف انواع وسایل آموزشی، برای اولین بار مشخص شد 15 دفتر هرمی‌ها مربوط به اتباع افغان بوده و عمده افراد دستگیر شده، از ساکنان شهرهای شرقی کشور و اصفهان بودند. ماموران در تحقیق از متهمان دستگیر شده، پی بردند تعدادی از این افراد تحت‌تاثیر تبلیغات فریبنده این شرکت‌ها، سرمایه خود را در اختیار لیدرهای هرمی قرار داده و در دام آنها گرفتار شده‌اند.

به دنبال پلمب این دفاتر، با دستور قضایی رضا جعفری، معاون دادستان، برخورد قانونی با مالکان و صاحبان بنگاه‌‌های ملکی که این محل‌ها را در اختیار هرمی‌ها قرار داده بودند، صادر و ضمن هماهنگی قضایی با اتحادیه صنف جوشکارها، درهای این محل‌ها علاوه بر پلمب جوشکاری شد.

برخوردها ادامه دارد

سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران در ارتباط با این عملیات بزرگ به «جام‌جم» گفت: برخورد جدی با شرکت‌های هرمی در دستور کار پلیس آگاهی و بخش مبارزه با جرایم اقتصادی وزارت اطلاعات قرار دارد.

وی افزود: متاسفانه در بازرسی از دفاتر هرمی‌ها مشخص شد بیشتر افرادی که در دام آنها گرفتار شده‌اند، در شرایط بسیار بد معیشتی قرار دارند.

محمدیان یادآور شد: در حال حاضر تیم‌های ویژه اطلاعاتی به طور گسترده فعالیت شرکت‌های بی‌نام و نشان را در فضای مجازی و سطح جامعه رصد می‌کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک بلافاصله اقدام قانونی را انجام خواهند داد.

رئیس پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: بار دیگر به مالکان منازل و بنگاه‌های ملکی هشدار می‌دهیم در صورتی که محل فعالیت هرمی‌ها شناسایی شود، طبق مقررات با مالکان و اجاره‌دهندگان ملک برخورد خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها