در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
کاهش سکته مغزی با مصرف پتاسیم
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در یک تحقیق جدید تاکید کردند که مصرف مواد غذایی غنی از پتاسیم خطر ابتلا به سکته مغزی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
این متخصصان دریافتهاند که مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم خطر بروز سکته مغزی را تا 21 درصد کاهش میدهد و در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی نیز میتواند موثر و مفید باشد. این ماده معدنی مهم در گوشت ماهی، مرغ، لبنیات و بسیاری از میوهها و سبزیجات، آرد سویا، لوبیا سفید، عدس و اسفناج یافت میشود. موز نیز یکی از مهمترین مواد خوراکی حاوی پتاسیم است. سیبزمینی شیرین و گوجهفرنگی هم در این فهرست قرار دارند./ ایسنا
زردچوبه، مفید برای مقابله با سرطان
پزشکان انگلیسی در یک آزمایش تازه دریافتهاند که زردچوبه میتواند برای مقابله با سرطان روده مفید باشد.
به گزارش دیلی تلگراف، این پزشکان دریافتهاند که زردچوبه حاوی مادهای فعال به نام «کرکیومین» است که اگر در ترکیب با نوعی داروی معمول ضدالتهاب استفاده شود، میتواند با سرطان روده مقابله کند. این داروی التهابی «سلکوکسیب» نام دارد که به طور معمول برای درمان آرتریت استفاده میشود و همچنین در آزمایشگاه از پیشرفت سرطان روده جلوگیری میکند. بنابراین گزارش، کرکیومین اثرات ضدسرطانی و ضدالتهابی این دارو را افزایش داده و در عین حال دوز آن و در نتیجه عوارض جانبی ناشی از آن شامل سکته مغزی و قلبی را کاهش میدهد./ ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد