در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
برای درک بهتر وقایعی از این دست بهتر است نگاهی بیندازیم به محرکان و مشوقان این آشوبها. آیا سینهچاکی شبکه آمریکایی VOA و BBC از چند روز قبل برای تدارک تجمعاتی که بتواند راهپیمایی مردم در 22 بهمن و حتی پیروزی مردم مصر را تحتالشعاع قرار دهند کافی نیست تا برخی فریبخوردگان به خود آیند؟
آقایان اعلام کرده بودند برای حمایت از مردم مصر میخواستند به خیابان بیایند، اگر هدف این بود آیا در راهپیمایی 22 بهمن جایی برای حضور شما در کنار سیل خروشان مردم نبود؟ مگر22 بهمن روز حمایت ملت ایران از مردم مصر اعلام نشده بود، آن روز کجا بودید؟ چرا صف خود را از مردم جدا میکنید؟
آیا باید باور کنیم کسانی که معتقدند ملت و دولت ما هیچ وظیفهای در حمایت از آزادیخواهان و مظلومان جهان ندارند امروز میخواهند در حمایت از ملت مصر به خیابان بیایند؟
آیا مردم ما میپذیرند کسانی که سال گذشته شعار نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران را سر دادند که یک شعار کاملا آمریکایی و اسرائیلی است، حاضر باشند صادقانه از ملت مصر حمایت کنند؟
بدیهی است ملتی که حماسه 9 دی و 22 بهمن را آفرید در صورت لزوم بار دیگر پاسخی شایسته به جریان ضدانقلابی در داخل و خارج از کشور خواهد داد؛ پاسخی قاطع و مبهوت کننده.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: