جاده جنگل گلستان ساخته می‌شود

بالاخره روز شمار معکوس برای تکمیل و افتتاح جاده جدید جنگل گلستان که 9 سال قبل کلنگ‌زنی شد و همواره مورد مناقشه دوستداران محیط زیست و مجریان طرح بود آغاز شده به گفته استاندار گلستان، پرونده این جاده بسته شده است.
کد خبر: ۳۸۳۵۱۰

به گزارش مهر، ساخت این جاده به مصوبه‌ای در سال 82 از سوی دولت وقت برمی‌گردد که مقرر شد برای افزایش دسترسی به پارک و امدادرسانی به برخی روستاهای حاشیه در معرض خطر سیل، این جاده احداث شود.نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در پروژه راه جنگل گلستان گفت: پرونده راه‌جنگل گلستان از نظر بنده بسته شده و این طرح برای افتتاح آماده می‌شود.جواد قناعت افزود: اختلافات بین محیط زیست و راه درباره برخی مسائل مطرح شده در زمینه این طرح حل و الفتی بین بخش‌های مختلف درباره این طرح ایجاد شد. چهار پل این محور بین 40 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تکمیل این پل‌ها ساخت این طرح پایان می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: پیشرفت فیزیکی این طرح مطلوب است و از نظر ما موضوع پرونده جاده جنگل گلستان تمام شده است.استاندار گلستان از تخصیص 70 میلیارد ریال از سوی معاونت راهبردی رئیس‌جمهوری برای این طرح خبر داد و گفت: جذب این اعتبار در حال پیگیری است و از نظر من این پروژه تمام شده تلقی می‌شود. براساس اعلام کارشناسان، جاده آسیایی گرگان ـ مشهد موسوم به جاده جنگل گلستان حدود 50 کیلومتر طول دارد که 30 کیلومتر آن از داخل پارک می‌گذرد و 2 قسمت پارک را از هم جدا می‌کند.نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در حوزه جاده علی‌آباد ـ شاهرود درباره وضعیت این جاده نیز گفت: کمیته‌ای برای بررسی پیشنهادهای مطرح شده درباره این جاده در استان شکل گرفته است.

وی عنوان کرد: این طرح با حفظ و رعایت ملاحظات زیست محیطی باید اجرا شود تا حد امکان کمترین تخریب محیط زیست را داشته باشد. البته تلاش می‌شود مسیری انتخاب و گزینش شود که کمترین اثر تخریبی بر طبیعت منطقه داشته باشد. براساس ارزیابی‌های کارشناسان و مسوولان گلستان، گزینه جدید پیشنهادی جاده علی‌آباد به شاهرود از راه دره «سرمه» کمترین تخریب زیست محیطی را خواهد داشت.این جاده پیشنهادی حدود 60 کیلومتر طول دارد و دارای شیب کم است و فاقد رانش و مسائل زیست محیطی است. ساخت جاده علی‌آباد به شاهرود از خواسته‌های اصلی اهالی گلستان بویژه مردم شرق منطقه است.استاندار گلستان درباره جزیره آشوراده که در غرب گلستان واقع است نیز گفت: برای پیگیری مسائل این جزیره که کلید توسعه استان به شمار می‌آید کارگروه توسعه و گردشگری این جزیره شکل گرفت.قناعت گفت: این کارگروه به ریاست استاندار و نمایندگان تام الاختیار وزارتخانه‌های مربوط تشکیل می‌شود و مصوبات آن برای اجرا باید از سوی معاون اول رئیس‌جمهوری ابلاغ شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها