اخبار بازار نفت

جام جم آنلاین: قیمت نفت روز سه شنبه 16 مارس پس از این که در اواخر روز دوشنبه رو به افزایش نهاده بود ، به دلیل شروع فروش سلف خران برای کسب سود در بازار لندن کاهش یافت. به گزارش رادیو بین المللی فرانسه
کد خبر: ۳۸۳۰۶
، روز سه شنبه در بازار نفت لندن قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه آوریل با 32 سنت کاهش به 33 دلار و 48 سنت رسید.

 oil2

روز دوشنبه هنگام تعطیل شدن بازار لندن هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه آوریل 33 دلار و 80 سنت معامله شده بود.
در بازار نفت نیویورک قیمت هر بشکه نفت خام سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه آوریل برخلاف بازار لندن با 18 سنت افزایش به 37 دلار و 62 سنت رسید که بالاترین قیمت هر بشکه نفت تگزاس در جریان یک سال اخیر است.

oil1

تونی ماشاچک تحلیلگر بازار نفت گفت: پس از افزایش قیمت نفت در روز دوشنبه ، سلف خران برای کسب سود در بازار لندن دست به فروش زدند و همین مساله اندکی قیمت نفت را کاهش داد.
اما هنوز قیمت نفت خام به ویژه در بازار نیویورک در سطح بالایی قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری اوپکنا ، روز دوشنبه 15 مارس قیمت رسمی هر بشکه از سبد نفتی اوپک شامل هفت نوع نفت خام جهانی 32 دلار و 30 سنت بود.

اخبار بازار نفت
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها