تا پایان سال جاری

کرایه اتوبوس زیاد نمی‌شود

معاون نظارت و بازرسی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: کرایه اتوبوس و مینی بوس تا پایان امسال گران نمی شود.
کد خبر: ۳۷۸۴۱۸

به گزارش مهر از مشهد، محمود سالارکیا صبح یکشنبه در جلسه کمیته حمل و نقل و سوخت استان خراسان رضوی با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به اینکه از ابتدای سهمیه بندی سوخت تاکنون در حوزه حمل و نقل بار و مسافر در بخش روستا هیچگونه ساماندهی انجام نشده و تمامی ناوگان حمل و نقل روستایی با توجه به استهلاک از فرسودگی بالایی برخوردارند، مقرر شده تمامی ناوگان حمل و نقل روستایی کشور بازسازی شود.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این بخش حمل و نقل بیشترین سهم یارانه را در کشور به خود اختصاص می داد که با شروع اجرای این قانون و با همراهی تمامی بخشهای درون شهری و برون شهری، هیچگونه مشکلی در روند اجرای آن به وجود نیامده است.

معاون نظارت و بازرسی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور افزود: با تدابیر اندیشیده شده، نرخ کرایه اتوبوس و مینی بوس در بخش دولتی تا پایان سال هیچگونه افزایشی نخواهد داشت و تفاوت قیمت سوخت از محل یارانه های دولتی به شهرداریها پرداخت می شود.

سالارکیا تاکید کرد: همانند بخش های کشاورزی، اقتصاد و صنعت، اعتبارات لازم بسته حمایتی حمل و نقل در حوزه درون شهری و برون شهری نیز مصوب شده که قسمتی از آن ابلاغ شده وبقیه آن نیز در حال ابلاغ است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها