چهره‌ها‌‌ و‌ حادثه‌ها

آسیب‌دیدگی بدترین اتفاق است

حسین اوجاقی، قهرمان ارزنده‌ای است که بارها پرچم کشورمان را در جای جای جهان به اهتزاز درآورده، وی فرزند ارشد خانواده‌ای 6نفره دارای مدرک فوق‌لیسانس رشته مدیریت تربیت بدنی است. حسین اوجاقی نیمه شب 8شهریور1354 در بیمارستان فیروزگر تهران دیده به جهان گشود.
کد خبر: ۳۷۸۰۷۵

زندگیش را در جنوب شهر تهران منطقه شهرری ادامه داده و ورزش را در 8 سالگی با ژیمناستیک آن هم به‌طور هفته‌ای 3 جلسه آغاز کرد. سپس در 12 سالگی (1366) به کان‌ذن‌ریو روی آورد و نزد اولین استاد رزمی خود، نیک‌روش ورزش‌های رزمی را با هفته‌ای 3 جلسه آغاز کرد. او که در بازی‌های آسیایی دوحه توانست مدال طلا را کسب کند، در بازی‌های آسیایی گوانگجو سرمربی تیم ملی ووشو بود که توانست مقام‌های بسیار خوبی بدست آورد.

او بعد از آن دوباره به عنوان ورزشکار در مسابقات جهانی چین شرکت کرد و مقام قهرمانی را نیز بدست آورد. او در مورد مهم‌ترین اتفاق زندگیش می‌گوید: آسیب‌دیدگی یکی از مهم‌ترین اتفاقات زندگی یک ورزشکار است که باعث می‌شود مدت‌ها از میادین دور باشد، من هم از این قضیه دور نبودم و بارها در مسابقات مهم به دلیل مصدوم بودن نتوانستم شرکت کنم.

متاسفانه به قدری آسیب‌دیدگی در ورزش‌های رزمی اتفاق می‌افتد که باعث می‌شود، یکی از اتفاقات همیشگی این ورزش‌ها محسوب شود. بارها اتفاق افتاده به دلیل صدمه دیدن نتوانستم حتی درست بخوابم.

به هر حال مصدومیت یک بخشی از زندگی ما ورزشکاران است و با آن در حال کنار آمدن هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها