تعریف یک اسطوره فوتبال از جوانی

جوانی کردیم، خودمان را گم نکردیم

علی پروین تعریف خاصی از دوران جوانی دارد. وقتی در این‌باره از او می‌پرسیم، با لحن خاص خودش می‌گوید: «جوانی کردن یعنی این که لیاقت این را داشته باشی تا از بهترین دوران زندگی‌ات استفاده کنی، یعنی این‌که به جاده خاکی نروی و با کمک بزرگ‌ترها راه را بشناسی و با پا گذاشتن در آن به موفقیت برسی.»
کد خبر: ۳۷۴۶۴۹

مرد صاحب نام فوتبال ایران البته برنامه‌ریزی را هم از یاد نمی‌برد: «باید برای این زمان که بهترین دوران زندگی یک فرد است بهترین برنامه‌ریزی‌ها بشود تا بعدا حسرت نخوری و بگویی کاش این‌طور می‌شد یا کاش آن‌طور می‌شد.»

پروین معتقد است راهنمای خوب هم نقش اساسی در این دوران دارد: «خدا را شکر که خدا آنقدر به ما عرضه داد تا به جایی برسیم. خدایی راهنماهای خوبی هم داشتیم. خودمان هم عرضه داشتیم و به هدفمان رسیدیم. جوانی هم کردیم، اما خودمان را گم نکردیم. همین موضوع را از مردم بپرسید که آیا جوانی علی پروین را تایید می‌کنند یا خیر چون ما ورزشکار بودیم و همه از زیر و روی زندگی ما خبر داشتند.»

از پروین می‌خواهیم جوانان نسل امروز را با دوران خودش مقایسه کند: «نسل قدیم به خاطر پول فوتبال بازی نمی‌کردند و به عشق پیراهن یک تیم بازی می‌کردند. از وقتی که پول‌های میلیونی وارد فوتبال ما شد، همه چیز به هم ریخت. پول اتفاقات دیگری هم پشت سر خودش دارد. قدیمی‌ها احترام هم را نگه می‌داشتند. شاید چند تا حرف توی رختکن می‌زدیم، اما بچه‌ها این موضوع را آویزه گوش خود می‌کردند و دنبال این نبودند تا آن را از خانواده خود بیرون ببرند. لباس تیم ملی هم برای همه اهمیت داشت.»

وی گریزی به اخلاقیات هم می‌زند: «از نظر اخلاقی هم قدیمی‌ها بسیار خوب بودند. تا وقتی سر‌مربی وارد رختکن نمی‌شد خیلی از بازیکنان به احترام او نمی‌نشستند یا وقتی یک تیم می‌باخت یک هفته همه ناراحت بودند، اما الان...»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها