چهره‌ از قلم افتاده

شمس آل‌احمد- روزهای سخت شمس تمام شد. از او در کتابخانه‌های ما کتاب‌هایش خواهد ماند ودر خاطرمان یاد و نامش. نام شمس را بیشتر در مقدمه آثار جلال دیده‌ایم، اما از آثارش می‌توان به سفرنامه‌های «حدیث انقلاب»، «خاطرات سفر کوبا»، «سیر و سلوک» تصحیح «طوطی‌نامه»، مجموعه داستان‌های «گاهواره» و «عقیقه»، «مجموعه قصه قدمایی» و همچنین «از چشم برادر» اشاره کرد که درباره خاطراتش از جلال است.
کد خبر: ۳۷۳۳۴۵

 از فعالیت‌های او هم می‌توان به تاسیس انتشارات رواق، سردبیری روزنامه اطلاعات و عضویت در شورای سرپرستی صداوسیما اشاره کرد.

او عکاسی را دوست داشت و به خاطر علاقه‌اش به آلمان رفت تا دوره حرفه‌ای عکاسی را بگذراند.

مهدی رحمانی- در چهارمین دوره جایزه سینمایی آسیا ـ پاسیفیک کارگردان جوان ایرانی توانست جایزه بهترین فیلم بلند کودک را به خود اختصاص دهد. فیلم «دیگری» به کارگردانی مهدی رحمانی تنها فیلم ایرانی بود که توانست به جشنواره راه یابد و بعد از نامزد شدن به عنوان بهترین فیلم انتخاب شود. داستان فیلم درباره روابط یک پسر نوجوان و مردی است که قرار است ناپدری‌اش شود. در این فیلم محمدرضا فروتن و مریلا زارعی ایفای نقش می‌کنند و محمدعلی نجفی آن را تهیه کرده است. تجربه‌های پیشین این کارگردان جوان در زمینه مستند و فیلم کوتاه است. این اتفاق درکنار فیلم‌های موفق روی پرده و نگاه به نمودار سنی کارگردانان، خبر از جوان شدن سینمای ایران دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها