حسنین هیکل :

قدرت آمریکا رو به کاهش است

محمد حسنین هیکل، نویسنده معروف مصری، در گفتگو با شبکه الجزیره گفت: درگیری‌ها در جهان هم‌چنان باقی است،‌ اما شیوه‌ها تغییر کرده است و تغییر شیوه‌ها تنها به قدرت نظامی خلاصه نمی‌شود، بلکه جهان امروز بدون مرز، حاکمیت و قوانین است.
کد خبر: ۳۷۰۶۵۵

به گزارش ایسنا، محمد حسنین هیکل افزود : شرکت گوگل امروز در زمینه اطلاعات از هر دولتی در جهان قوی‌تر است. باید بدانید قدرت آمریکا رو به کاهش است و بدهی‌های آمریکا بیش از درآمد سالیانه‌اش است. همانطور که می‌دانید تغییرات زیادی رخ داده است. قدرت چین و کشورهای درحال رشد مانند برزیل هرروز بیشتر می‌شود.

هیکل اظهار داشت: ‌منابع قدرت در جهان امروز قدرت اقتصادی، علمی و تکنولوژی و دست‌یابی به برنامه هسته‌ای با هدف بازدارندگی است و نه با هدف استفاده از سلاح هسته‌ای. ایران هم‌چنان از دست‌یابی به سلاح هسته‌ای به دور است ، اما کشورهایی نظیر ایتالیا و برزیل می‌توانند به سلاح هسته‌ای دست یابند.

این نویسنده معروف مصری بیان داشت: امید زیادی نمی‌توان به باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا داشت. وی خارج از متن آمریکا است و یک رئیس‌جمهورساختگی است. جامعه آمریکا یک جامعه سفید پوست با پیشینه اروپایی است و مشکل تبعیض نژادی در آمریکا وجود دارد و بسیار نیز شدید است. اوباما بیشتر زندگی‌اش را در خارج از آمریکا سپری کرده و تجربه محدودی در زمینه سیاست دارد،‌ لذا او نمی‌تواند کار زیادی بکند.

وی درباره وضع کشورهای عربی خاطرنشان کرد: اعراب اگر بخواهند به طور کلی به آمریکا تکیه کنند، سخت در اشتباهند. اعراب هم‌چنین باید به دور از چین و روسیه اشتباهات‌شان را تصحیح کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها