قصرشیرین صاحب دو هتل می‌شود

کارشناس مسؤول اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان‌های قصرشیرین و سرپل ذهاب گفت: تا پایان امسال، در قصرشیرین دو هتل افتتاح می‌شود.
کد خبر: ۳۷۰۲۵۰

کیومرث اعظمی در گفت‌وگو با ایسنا در کرمانشاه، اظهار داشت: اکنون در شهرستان قصرشیرین، هفت هتل فعال وجود دارد و تا پایان سال، در این شهرستان دو هتل دیگر افتتاح می‌شود. هم‌چنین شش زائرسرا و مهمان‌سرا علاوه بر این هتل‌ها در این شهرستان فعال است.

وی افزود: در شرایط کنونی، روزانه دوهزار زائر به قصد عزیمت به عتبات عالیات از مرز خسروی عبور می‌کنند. البته تعداد این مسافران در ایام خاص مانند روز عرفه بیش‌تر است.

وی درباره بازارچه سنتی قصرشیرین نیز بیان کرد: بیش‌تر غرفه‌داران این بازارچه سنتی اجناس خود را از کشور عراق و از طریق مرز پرویزخان وارد می‌کنند و به‌نوعی این بازارچه سنتی همراه عرضه کالاهایش به جاذبه‌ای برای گردشگران در این منطقه تبدیل شده است.

اعظمی درباره بازدید و نظارت بر هتل‌های شهرستان قصرشیرین، گفت: همه هتل‌های دو و سه ستاره به بالا تحت نظارت میراث فرهنگی هستند و هر 10 روز یک‌بار کارشناس میراث فرهنگی و کارشناس بهداشت بر این هتل‌ها نظارت می‌کنند و به فرمانداری گزارش می‌دهند.

او اضافه کرد: شهرستان قصرشیرین آثار تاریخی بسیاری از جمله عمارت خسرو، کانال آب‌رسانی ساسانی، عمارت بان قلعه، گنبد صوفی و چم امام حسن دارد که در سال‌های اخیر، اقدامات بسیار مناسبی در راستای ایجاد زیرساخت‌ها در این مناطق انجام شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها