سیدکاظم دلخوش نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران،با اشاره به آلودگی هوای تهران گفت:شهر تهران با توجه به موقعیت جغرافیائی و تمرکز دولتی و اقتصادی اش،دچار آلودگی شده،که اگر تدبیری اساسی اندیشیده نشود،به آسیب ملی تبدیل خواهد شد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی با اشاره به طرح دوپایتختی شدن کشور،اظهار داشت:در راستای تمرکززدائی و با توجه به اینکه تهران در معرض آلودگی های شدید قرار دارد،لازم دیدیم طرح دو پایتختی کردن کشور را تدوین کنیم که طبق این طرح،تهران پایتخت اقتصادی و شهر دیگری در نزدیکی آن پایتخت سیاسی گردد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه تحقیقات برای انتخاب پایتخت سیاسی،ادامه دارد تصریح کرد:منطقه ای نزدیک تهران که از لحاظ ژئوفیزیکی مناسب باشد،برای پایتخت سیاسی انتخاب خواهد شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد