سیلاب 29 چینی را زنده به گور کرد

رسانه‌های دولتی چین از زنده به گور شدن 29 کارگر معدن در پی وقوع سیلاب و آب گرفتگی در یکی از معادن جنوب غرب این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۳۶۸۲۹۸

به گزارش ایسنا ، «ژی» یکی از مقامات دپارتمان امنیت کار منطقه جنوب غرب چین در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی این کشور یادآور شد: در زمان وقوع حادثه 41 معدنچی در عمق زمین مشغول فعالیت بودند، به دلیل بارش‌های شدید باران در چند روز گذشته این معدن که در منطقه «باتیان» دچار آبگرفتگی شد.

وی خاطر نشان کرد: لحظاتی پس از وقوع سیلاب 13 معدنچی از محل گریخته و مابقی مدفون شدند.البته همگی آنان زنده هستند و ماموران امداد و نجات تلاش می‌کنند آنان را بیرون بکشند.

بر اساس تخمین‌های اولیه ، دست کم چهار هزار متر مکعب آب وارد این معدن ذغال سنگ شده است و تخلیه این میزان هم زمان زیادی صرف می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها