مزاحم خیابانی از مدت‌ها قبل تحت تعقیب پلیس بود

5 عضو خانواده در دام گروگانگیر

مردی که 5 عضو خانواده‌ای را در یکی از محله‌های شهر اراک به گروگان گرفته بود، پس از یک ساعت عملیات روانکاوانه پلیس دستگیر شد. مرد میانسال وقتی به خاطر مزاحمت خیابانی تحت تعقیب پلیس قرار گرفته بود، از ترس دستگیری با زور و تهدید وارد خانه‌ای شد و این گروگانگیری را رقم زد. به‌گزارش «جام‌جم»، رسیدگی به این پرونده هنگامی در دستور کار ماموران کلانتری 11 شهر اراک قرار گرفت که ساعت 30/13 روز شنبه، 8 آبان مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اراک تماس گرفت و از حضور مردی میانسال در خانه همسایه‌اش و به گروگان گرفته شدن 5 عضو آن خانواده خبر داد و برای نجات جان آنها تقاضای کمک کرد.
کد خبر: ۳۶۴۲۵۹

در پی این تماس، ماموران کلانتری 11 شهر اراک باهماهنگی قضایی به محل حادثه واقع در خیابان سیدالشهدا اعزام شدند.

5 عضو خانواده در دام گروگانگیر

ماموران کلانتری با حضور در محل حادثه، مردی میانسال را در پشت بام خانه مشاهده کردند که فریاد می‌زد در صورت نزدیک شدن ماموران به خانه، آنجا را با کپسول گاز به آتش می‌کشد.

ماموران از ترس آسیب رسیدن به گروگان‌ها که اعضای یک خانواده بودند، گفت‌وگو با مرد گروگانگیر را آغاز کردند و از او خواستند تا گروگان‌ها را آزاد کند.

تهدیدهای مرگبار

اما مرد گروگانگیر به تهدیدهایش ادامه داد و با نشان دادن کپسول گاز از ماموران می‌خواست هر چه سریع‌تر از اطراف خانه فاصله بگیرند، در این هنگام ماموران که احتمال می‌دادند عامل حادثه فاجعه‌ای مرگبار را رقم بزند، از ماموران یگان امداد و آتش‌نشانی خواستند تا در محل حضور یابند.

به این ترتیب ماموران با محاصره محل، طی عملیات روانکاوانه از متهم می‌خواستند گروگان‌ها را رها کند و تسلیم شود ‌ اما او همچنان خواسته‌های قبلی خود را تکرار می‌کرد.

محبوس شدن گروگان‌ها در اتاق خانه

ماموران وقتی متوجه شدند گروگانگیر 5 عضو خانواده را در یکی از اتاق‌های خانه زندانی کرده است، پنجره اتاق را شکسته و 5 فرد گروگان را از اتاق خارج و به مکان دیگری منتقل کردند. پس از عملیات رهایی گروگان‌ها، ماموران باز هم از متهم خواستند خود را تسلیم کند، ولی او حاضر به تسلیم نبود.

دستگیری متهم

به این ترتیب، ماموران از طریق راه‌پله‌ها وارد پشت‌بام خانه شدند و در پی عملیاتی غافلگیرانه مرد گروگانگیر را دستگیر و به مرکز پلیس منتقل کردند.

مرد گروگانگیر در بازجویی‌های پلیسی گفت: اهالی به خاطر مزاحمت از من شکایت کرده بودند و تحت تعقیب پلیس بودم. روز حادثه در خیابان سیدالشهدا با مشاهده گشت پلیس فرار کردم و با زور و تهدید وارد خانه یکی از اهالی شدم.

عامل حادثه ادامه داد: آنها با دیدن من وحشت کردند و ملتمسانه از من می‌خواستند رهایشان کنم ولی من با تهدید به مرگ آنها را به یکی از اتاق‌های خانه منتقل و زندانی کردم.

مرد گروگانگیر یادآور شد: وقتی متوجه شدم ماموران با محاصره خانه قصد دستگیری مرا دارند، سراسیمه خود را به پشت بام رسانده و با نشان دادن کپسول گاز تهدید به انفجار خانه کردم که ناکام ماندم.

گروگانگیر، متهم فراری بود

سرهنگ رفیعی، معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان مرکزی در این باره گفت: در ادامه تحقیقات پلیسی معلوم شد مرد گروگانگیر از چند ماه پیش به عناوین مختلف با ایجاد مزاحمت برای اهالی، آسایش را از آنها سلب کرده بود. سرهنگ رفیعی یادآور شد: در پی شکایت اهالی و تشکیل پرونده قضایی در این رابطه مرد میانسال به اتهام مزاحمت خیابانی تحت تعقیب پلیس بود تا این‌که روز حادثه وقتی ماموران قصد دستگیری او را داشتند، برای فرار از مجازات، این گروگانگیری را رقم زد. بنابراین گزارش، متهم با قرار قانونی روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها