جام جم آنلاین: حفره ای که صدام در آن پنهان می شد ویران نخواهد شد بلکه پوشانده می شود تا
به صورت یک جاذبه گردشگری درنیاید.
به گزارش رویتر از تکریت لشکر چهارم پیاده نظام ارتش امریکا که روز 13 دسامبر
کد خبر: ۳۶۲۴۲
صدام را در روستای «داور» دستگیر کرد ، چندی پیش از ارتش امریکا اجازه خواست تا حفره مخفیگاه صدام و کلبه گلی مجاور آن را خراب کند اما فرماندهان در بغداد این تقاضا را رد کردند و گفتند ترجیح می دهند روی آن را بپوشانند تا در آینده در صورت احتیاج بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.
سرگرد «جوسلین ابرله» گفت به مهندسان دستور داده شده طرحی برای پوشاندن آن ، احتمالا با
سیمان ، تهیه کنند.
وی گفت: لانه صدام که تا این اواخر محل تماشای افراد مهم و نظامیان شده
بود حالا بسته شده است.
افسران لشکر چهارم گفتند به این دلیل می خواستند آن را خراب کنند که به عنوان آرامگاه صدام یا
یک جاذبه توریستی درنیاید.
تا دو هفته پیش ارتش امریکا از این حفره نگهبانی می کرد. اما حالا سپاه دفاع غیرنظامی عراق انجام این کار را به عهده گرفته است.
حدود 600 سرباز لشکر چهارم و
اعضای نیروهای ویژه امریکا صدام را از این
سوراخ 5/1 متری بیرون کشیدند.
این حفره آنقدر کوچک است که یک مرد معمولی به زحمت می تواند وارد آن شود نزدیک آن یک کلبه کوچک گلی بود که صدام در آن اقامت داشت.
سربازان در آنجا دو تختخواب ، یک یخچال که چند لیموناد و گوشت ، پیاز و یک جعبه شکلات باز شده بلژیکی پیدا کردند. یک عراقی ثروتمند که قبلا دستگیر شده بود با دادن اطلاعات باعث دستگیری صدام شد. حفره صدام در مزرعه ای نزدیک رودخانه دجله ، حدود 15 کیلومتری جنوب تکریت ، پایگاه قدرت سابق صدام و محل استقرار فعلی لشکر چهارم ارتش امریکا ، قرار دارد.