5 گل به تلافی شهر‌آورد

پرسپولیس، در شرایطی دیروز نفت محمودآباد حریف دسته سومی‌اش را در جام حذفی با 5 گل بدرقه کرد که شاگردان علی دایی در 5 بازی اخیر خود در لیگ برتر طعم برد را نچشیده بودند تا این پیروزی پرگل را به سکوهای خالی از تماشاگر ورزشگاه آزادی تقدیم کنند. 3 مساوی پیاپی پرسپولیس در لیگ‌برتر برابر تیم‌های فولاد، پاس و شهرداری و 2 شکست پشت سر هم مقابل ملوان و استقلال کاری کرد که سرخپوشان در یکی از روزهای نادر تاریخ خود در مقابل دیدگان کمتر از 200 تماشاگر، کارشان را در جام حذفی آغاز کنند.
کد خبر: ۳۶۱۷۹۰

پرسپولیس گرچه این حریف دسته سومی و بی‌ادعا را گلباران کرد، اما شاگردان دایی همچون 4 بازی اخیر خود در دقیقه 90 دروازه خود را همچنان باز شده دیدند.

بااین‌که این دیدار میدان مناسبی برای بازیکنان نیمکت نشین و جوان پرسپولیس بود، اما علی دایی که آخرین بردش را اول شهریور مقابل شاهین بوشهر کسب کرده بود، به هیچ عنوان خطر نکرد و تنها تغییر ملموس در ترکیب تیم او حضور اشپیتیم آرفی به جای هادی نوروزی بود. با این حال روند بازی بویژه در نیمه اول بخوبی نشان داد که تمهید دایی بیراه هم نبود چرا که شاگردان او که هفته پیش در دقیقه 6 دروازه استقلال را باز کرده بودند، این بار 48 دقیقه در باز کردن دروازه نفت محمودآباد ناکام ماندند. آنچه بیش از هر نکته تاکتیکی در پرسپولیس دیروز نمایان بود، فشار روحی ـ روانی ناشی از شکست در شهرآورد تهران بود؛ به طوری که بازیکنان در نیمه اول خیلی عصبی، بدون برنامه و شتاب زده توپ و میدان را در اختیار داشتند و حتی در ضد حملات نیز ضعف عمق خط دفاعی پرسپولیس نمایان بود، اما فشار روحی سرخپوشان با گل دقایق پایانی نیمه اول آرفی از بین رفت و شاگردان دایی در نیمه دوم با نظم بهتری ظاهر شدند.

در مجموع پرسپولیس همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، با یک برد پرگل به استقبال بازی بزرگ خود در روز 3 شهریور مقابل ذوب‌آهن رفت. علی دایی، سرمربی سرخپوشان در پایان این دیدار با بیان این‌که تیمش به این پیروزی پرگل نیاز داشت، گفت: «به هر حال مقابل چنین تیم‌ها زدن گل اول بسیار سخت و در عین حال مهم است. متاسفانه ما خیلی دیر به گل رسیدیم، با این حال حریف در این بازی اصلا تدافعی بازی نکرد و بازی خوبی را ارائه کرد.»

وی با اشاره به گلی که پرسپولیس باز هم در دقایق پایانی دریافت کرد، افزود: «در این بازی بازیکنان ما منتظر بازی جوانمردانه بودند و همین مساله باعث گل خوردن شد اما در بازی‌های گذشته به دلیل عدم تمرکز خط دفاعی دروازه‌مان باز شد که باید از این اشتباهات درس بگیریم و با فراموش کردن گذشته به بازی‌های بعدی خود فکر کنیم.» سرمربی پرسپولیس همچنین با اشاره به شهرآورد تهران، یاد آور شد: «به هر حال ما باختی را که مستحقش نبودیم، فراموش کردیم اما شهرآورد بازی برگشتی هم دارد و ضمن این‌که آرزو می‌کنم در فینال جام حذفی هم مقابل استقلال قرار بگیریم تا آن شکست ناشی از اشتباه تیم داوری را جبران کنیم.»

نتایج کامل بازی‌های دیروز:

پرسپولیس 5 ـ نفت محمودآباد یک

گل‌ها: اشپیتیم آرفی(3+45)، محمد نوری(46 و 55 ـ پنالتی)، امیرحسین فشنگچی(76) و هادی نوروزی(52) برای پرسپولیس و سید کریم موسوی (3+90) برای نفت.

شهرداری تبریز 6 ـ راهبر آباده فارس صفر

گل‌ها: سعید دقیقی(16و22)، محسن نیسانی(20)، علی کریمی(45 ـ پنالتی و 50) و محمد سهیمی(55).

به این ترتیب در مرحله یک‌هشتم ‌نهایی این رقابت‌ها که هنوز زمان و مکان آن اعلام نشده است، تیم‌های راه یافته به این مرحله به قرار زیر مقابل هم قرار می‌گیرند:

داماش گیلان ـ پرسپولیس، ‌سپاهان اصفهان ـ راه‌آهن شهرری، فولاد خوزستان ـ شهرداری بندرعباس، نفت مسجدسلیمان ـ استیل‌آذین،‌ ملوان بندرانزلی ـ فولاد نطنز، شهرداری تبریز ـ تراکتورسازی تبریز، استقلال تهران ـ‌ شاهین بوشهر، (برنده شهرداری یاسوج و ذوب آهن اصفهان) ـ کاوه تهران.

امید توفیقی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها