به گزارش مهر، سرهنگ بیژن یوسفی با اعلام خبر دستگیری یکی از اشرار و قاچاقچیان با سابقه در مرزهای شرقی گفت: در راستای برخورد قاطع با هر گونه قاچاق کالا و سلاح، مرزبانان هنگ مرزی سراوان موفق شدند فردی به هویت معلوم را که چندین سال در زمینه قاچاق و خرید و فروش انواع سلاح و مهمات فعالیت داشت، دستگیر کنند.
وی با تشریح نحوه دستگیری این قاچاقچی خاطرنشان کرد: مرزبانان با اقدامات گسترده اطلاعاتی و عملیاتی با اطلاع از فعالیت این فرد قاچاقچی سلاح و مهمات و اینکه قصد تدارک جلسه ای برای فروش سلاح در منزلی در حوالی یکی از روستاهای مرزی حوزه هنگ سراوان را دارد، او را دستگیر کردند.
یوسفی افزود: ماموران جان بر کف این هنگ بلافاصله با تجهیزات کامل و رعایت کلیه جوانب امنیتی پس از محاصره محل اختقای این قاچاقچی با هجوم یک باره و استفاده از اصل غافلگیری از این فرد خطرناک تعداد قابل توجهی سلاح کلت کمری و مهمات مربوطه کشف و ضبط کردند.
فرمانده هنگ مرزی سراوان ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم مرزنشین منطقه با مرزبانان گفت: مرزبانان این هنگ مرزی بطور شبانه روز با هر گونه تحرکات معاندان نظام، اشرار و قاچاقچیان مسلح مواد مخدر و ترددهای غیرمجاز مرزی به شدت برخورد خواهند کرد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....