فرش ایران تحریم‌پذیر نیست

رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان این‌که هنر ـ صنعت فرش تحریم‌پذیر نیست، گفت: به طور قطع فرش ایرانی در بازارهای آمریکا همچون گذشته حضور خواهد داشت. به گزارش شابا، فیصل مرداسی، درباره ممنوعیت واردات فرش به کشور آمریکا افزود: به‌طور قطع فرش ایرانی در بازار آمریکا حضور خواهد داشت و در غیر این صورت نیز بازارهای جدید خلأ آن را پر خواهد کرد‌.
کد خبر: ۳۵۸۴۸۲

وی در پاسخ به این سوال که برای جذب بازارهای هدف بهتر است تولید براساس سلیقه یا خواست نیاز مشتری صورت گیرد یا این‌که باید بر اصالت فرش تاکید داشت، گفت: ما معتقدیم امروزه لزوما پاسخ به نیاز و خواسته مشتری به معنای ترک اصالت فرش ایرانی نیست و می‌توان ضمن پایبندی روی اصالت دیرینه تولیدات خود، با نوآوری و خلاقیت، حضور خود را در بازارهای هدف پررنگ‌تر کنیم.

رئیس مرکز ملی فرش با اشاره به نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فرش دستباف، افزود: هدف از برگزاری نمایشگاه فرش ایجاد رونق در حوزه صادرات‌، کسب و کار و بازار داخلی فرش بوده است که استقبال گسترده تجار و مردم نشان‌دهنده حرکت روبه جلو در دستیابی این اهداف است‌.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها