قتل دختر 24 ساله در مراغه

زن 56 ساله، دختر 24 ساله خود را در حین تنبیه بدنی به قتل رساند. بیاضعلی امام‌پور، فرمانده انتظامی مراغه گفت: زن 56 ساله در کلانتری 12 شهرستان مراغه آذربایجان‌شرقی حاضر شد و اعتراف کرد که دختر 24 ساله‌اش را به دلیل عدم پایبندی به اصول اخلاقی در حین تنبیه بدنی به قتل رسانده است. وی اضافه کرد: در پی اطلاع از قتل دختر، مأموران کلانتری 12 شهرستان مراغه برای بررسی علت قتل و شناسایی قاتل به محل وقوع قتل اعزام شدند.
کد خبر: ۳۵۳۷۷۵

امام‌پور ادامه داد: در حین انجام تحقیقات و بررسی به عمل آمده روی جسد که توسط پزشکی قانونی انجام گرفت، آثار کبودی و جای چند زخم چاقو در نواحی پشت بدن مقتول مشاهده شد و در بررسی‌های تکمیلی معلوم شد که این زخم‌ها و کبودی‌ها مربوط به یک ماه پیش بوده است.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه تصریح کرد: با تحقیقات جامع و گسترده درباره شناسایی قاتل چند روز پس از تاریخ وقوع قتل، مادر مقتول در محل کلانتری 12 این شهرستان حضور یافت و اقرار کرد که دخترش را به دلیل عدم پایبندی به مسائل اخلاقی در حین تنبیه بدنی به قتل رسانده است و آثار کبودی و زخم‌های موجود در بدن مقتول نیز مربوط به کتک‌کاری یک ماه قبل بوده که توسط وی انجام یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها