سرهنگ هاشمی از پلیس راهور ر فت

تغییرات در نیروی انتظامی

مراسم تودیع و معارفه فرماندهان جدید فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ، با حضور مسئولان این نیرو برگزار شد.
کد خبر: ۳۵۲۶۰۳


به گزارش واحد مرکزی خبر ، در این مراسم روسای جدید پلیس تخصصی پیشگیری، راهنمایی و رانندگی، عملیات و معاونت اجتماعی فاتب معرفی شدند و از تلاش ها و زحمات مسئولین سابق قدردانی شد.

در این مراسم با قدردانی از تلاش های 31 ساله سرهنگ سید هادی هاشمی رییس پلیس راهور تهران بزرگ، وی به درجه بازنشستگی نائل و سردار سرتیپ حسین رحیمی (فرمانده انتظامی استان لرستان) به عنوان رئیس جدید راهور تهران منصوب شد.

براساس این تغییر و تحول، سرهنگ بنی اسدی ( از فرماندهان انتظامی استان بوشهر) به عنوان معاون اجتماعی، جایگزین سرهنگ رضا غنی لو شد.

سرهنگ غنی لو نیز به سمت رئیس مرکز اطلاع رسانی ناجا منصوب شد.

همچنین در این مراسم با قدردانی از تلاش های سرهنگ محسن خانچرلی در معاونت عملیات وی به عنوان رییس پلیس پیشگیری منصوب و سرهنگ کریمی از مسئولان انتظامی استان هرمزگان به عنوان معاون جدید عملیات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ معرفی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها