کریمی 40 میلیون تومان جریمه شد

بازگشت جادوگر به استیل‌آذین

به دنبال مشکلات به وجودآمده بین علی کریمی و مصطفی آجرلو، عصر امروز (سه‌شنبه، دوم شهریور) نشست کمیته انضباطی باشگاه استیل‌آذین تشکیل شد و دو جلسه محرومیت و پرداخت 40 میلیون تومان جریمه نقدی برای علی کریمی تعیین شد. کریمی از فردا در تمرینات تیم فوتبال استیل‌آذین شرکت می‌کند.
کد خبر: ۳۴۸۶۸۵

به گزارش ایسنا، مالک باشگاه استیل‌آذین اعلام کرد: دو جلسه محرومیت و مبلغ 40 میلیون تومان جریمه علی کریمی برای رفتار نادرستش در محل تمرین تیم فوتبال استیل‌آذین است.

حسین هدایتی با اعلام این خبر گفت:‌ ساعاتی پیش جلسه کمیته انضباطی باشگاه در خصوص بررسی وضعیت علی کریمی تشکیل شد که بر اساس تصمیمی که در این کمیته گرفته شد، دو جلسه محرومیت و مبلغ 40 میلیون تومان جریمه نقدی برای او تعیین شد. این دو جلسه تا الآن تمام شده و او می‌تواند از فردا (چهارشنبه) برای آماده شدن برای بازی هفته ششم در تمرینات استیل‌آذین شرکت کند.

وی گفت: کریمی از سرمایه‌های ملی فوتبال ماست و این سرمایه و قهرمان را باید حفظ و در شیشه و پشت ویترین نگهداری کرد. او نباید اعتراضات خود را آن‌چنان بیان می‌کرد و در مقابل، رفتار وی هم نباید رسانه‌یی می‌شد.

هدایتی گفت: یک بازیکن حرفه‌‌ای باید رفتار حرفه‌یی داشته باشد و حرف غیرمنطقی هم نزند. در مقابل، مدیریت‌ها هم باید با صبر و حوصله‌ی بیش‌تری انجام شود و مشکلی که در درون خانواده‌ای پیش می‌آید، همان‌جا حل شود. این از درایت آجرلو بود که علی کریمی به استیل‌آذین بازمی‌گردد و قطعا چیزی از ارزش‌های این بازیکن بزرگ هم کم نمی‌کند.

کفاشیان: کریمی منشوری نیست

همچنین کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال  در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا علی کریمی قرار است منشوری شود یا خیر، خاطرنشان کرد: خیر این مساله صحت ندارد. چرا که تاکنون او پرونده‌ای در کمیته انضباطی نداشته است و شکایتی هم از او وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها