مرگ دو کارگر افغان در چاه

وجود گازهای سمی در چاه فاضلاب یک رستوران، دو کارگر تبعه افغان را که مشغول لایروبی بودند، به کام مرگ کشاند.
کد خبر: ۳۴۶۷۱۵

 به گزارش پایگاه خبری 125، احمدصادقی فرمانده گروه نجات یک گفت: در آشپزخانه یک رستوران به مساحت 25 مترمربع یک دهنه چاه فاضلاب به عمق 20 متر وجود داشته که کارگری 40 ساله از اتباع افغانستان مشغول لایروبی آن بود.

این حادثه ساعت 2:44 دقیقه بامداد امروز به سامانه 125 اطلاع داده شد و بی‌درنگ نیروهای نجات یک به سوی محل حادثه در خیابان جمهوری، چهارراه استانبول اعزام شدند.

زمانی که این کارگر دچارگازگرفتگی شد، کارگر دیگری که او نیز افغان بود برای کمک به همکارش داخل چاه رفت که او نیز دچارگازگرفتگی شد.

صادقی وجود گاز در این چاه و در نتیجه گازگرفتگی را علت این حادثه دانست.

آتش‌نشانان بلافاصله با رعایت نکات ایمنی با یک دستگاه سیلندر هوا و استفاده از دستگاه دم اقدام به تخلیه کامل گازهای چاه کرده و پس از ایمن شدن به داخل چاه رفته و مصدومین را به بیرون منتقل ساختند.

تلاش آتش‌نشانان برای نجات این دو چاه کن نتیجه نداد و هردو آنها درگذشتند. با تشخیص امدادگران اورژانس مرگ هردو کارگر اعلام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها