با پایان یافتن تعطیلات

مجلس فردا جلسه دارد

با پایان یافتن تعطیلات 23 روزه مجلس، جلسات مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح فردا آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۳۴۶۰۸۷

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، مجلس شورای اسلامی از چهارشنبه 30 تیر تعطیل شد که این تعطیلات به خاطر سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه و نیمه اول تعطیلات تابستانی مجلس بود.

مجلس معمولا هر ساله یک ماه تعطیلات تابستانه دارد که در 2 نوبت 15 روزه انجام می‌شود.

پس از 23 روز تعطیلی، مجلس فردا یکشنبه جلسه علنی دارد که این جلسات مجلس در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هم برگزار می‌شود.

سه وزیر این هفته در صحن مجلس حاضر خواهند شد.

براساس دستور کار هفتگی مجلس، عبدالرضا شیخ‌الاسلام وزیر کار و امور اجتماعی برای پاسخ به سوال هادی قوامی و موسی‌الرضا ثروتی نمایندگان اسفراین و بجنورد و سیدشمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی برای پاسخ به سوال موسی‌الرضا ثروتی نماینده بجنورد و مهدی غضنفری وزیر بازرگانی برای پاسخ به سوال مجید نصیرپور نماینده سراب در صحن علنی مجلس حاضر خواهند شد.

براساس این گزارش هر یک از این وزرا در سه جلسه علنی مجلس به ترتیب هر کدام در یک روز در صحن مجلس حاضر خواهند شد و به سوالات این نمایندگان پاسخ می‌دهند.

همچنین در طول این هفته 12 وزیر با حضور در 11 کمیسیون تخصصی مجلس به 42 سوال  46 نماینده پاسخ خواهند داد.

یوسف اسدی-خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها