هشدار دوباره پلیس

فریب رمال‌ها را نخورید

کارآگاهان پلیس آگاهی استان گیلان موفق شدند، مرد شیادیرا که با هدف قراردادن اعتقادات مذهبی مردم از آنها سوء‌استفاده و مبالغ هنگفتی کلاهبرداری می‌کرد شناسایی و دستگیر کنند.
کد خبر: ۳۴۵۵۰۵

به گزارش ایسنا ، سرهنگ کریمی رییس پلیس آگاهی استان گیلان در توضیح این خبر، گفت: گزارش‌های مردمی حاکی از این بود که فردی به نام «عیسی ـ پ» با سوء‌استفاده از اعتقادات مذهبی شهروندان خشکبیجاری خود را فردی مستجاب‌الدعوه معرفی و با حیله و نیرنگ ادعا کرده برای حل هر مشکلی راه‌حلی دارد و با نوشتن دعا مبلغ هنگفتی از از شهروندان اخذ می‌کرد.

وی اضافه کرد: کارآگاهان با تحقیقات پیرامون موضوع، صحت و سقم رفتار مجرمانه این فرد برایشان محرز و با استفاده از اطلاعات مردمی محل کار وی را شناسایی و متهم را به صورت ضربتی دستگیر و در بازرسی منزل او مقادیر زیادی آلات و ادوات رمالی و دعانویسی کشف و ضبط شد.

سرهنگ کریمی گفت: در بازجویی‌های انجام شده متهم در برابر دلایل و مدارک مستند به جرم خود اعتراف و اعلام کرد که با سوء استفاده از اعتقادات مذهبی مردم آنها را اغفال و با ادعای این که می‌توانم مشکل خانوادگی آنها را حل کنم، در قبال اخذ یک میلیون ریال برایشان دعا می نوشتم.

رییس پلیس آگاهی استان گیلان افزود: این متهم گفت که اکثر طعمه‌های من از بین بانوان بوده و مدت‌ها است که با این شیوه و شگرد امرار معاش می کنم.سرانجام با تکمیل پرونده فرد کلاهبردار با صدور قرار روانه زندان شد و تلاش در جهت شناسایی بزه‌دیدگان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها