معاون وزیر محیط زیست عراق:

گرد و غبار اولویت عراق نیست

معاون وزیر محیط زیست عراق با ابراز نگرانی در مورد به خطر افتادن سلامت شهروندان ایرانی بر اثر ورود گرد و غبار از مرزهای غربی گفت: شرمنده ایم نمی توانیم کاری برای ایرانیان انجام دهیم چرا که به دلیل مشکلات بزرگ در عراق، محیط زیست اولویت چهارم دولت ماست.
کد خبر: ۳۴۳۸۸۰

به گزارش مهر، کمال حسین معاون وزیر عراق که در راس هیئتی کارشناسی برای شرکت در چهارمین اجلاس مشترک تدوین راهکارهای دوجانبه و منطقه ای برای مقابله با گرد و غبار به تهران آمده بود در نشست خبری گفت: ما نیاز به سه میلیارد دلار برای مهار گرد و غبار در عراق داریم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه دولت عراق چه اقدامی برای از بین بردن بحران گرد وغبار انجام داده و آیا سلامت شهروندان ایرانی برای شما اهمیت دارد افزود: من هم با درد شما ابراز همدردی می کنم و از اینکه خاطرات کودکی شما با جنگ آمیخته است ناراحتم و به این حزن اهمیت می دهم اما از اینکه نمی توانیم کاری برای بحران گرد وغبار انجام دهیم شرمنده ام.

دکتر کمال تاکید کرد: شرایط کودکی ما هم سخت بود ولی امروز اوضاع مشکل تر شده است اما باید به این نکته تاکید کنم که محیط زیست و دستگاه سیاست خارجی ایران با اهمیتی که به سلامت شهروندان ایرانی داده ما را تشویق به پیگیری بیشتر می کند و به دنبال چارچویی برای رهایی از این وضعیت هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها