حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی روزنامه فرانسوی "لوموند" روز یکشنبه با درج این خبر، افزود : در نیجر کشوری در نوار ساحلی آفریقا، که در سال 2005 میلادی دچار قحطی شد، وضعیت بحران غذایی از آغاز سال جاری میلادی رو به وخامت گذاشته اشت.
بیش از هفت میلیون نیجری که تقریبا نیمی از جمعیت این کشور آفریقایی را تشکیل می دهند، با خطر گرسنگی رو به رو هستند. همچنان که سوء تغذیه کودکان نیز به مرحله هشدار رسیده است.
نظرسنجی دولتی اخیر در نیجر بیانگر آن است که میزان سوء تغذیه در کودکان زیر پنج سال از سال 2009 تا 2010 میلادی از 12 درصد به 18 درصد رسیده است. این درحالی است که سازمان بهداشت جهانی آمار 15 درصد را آستانه خطر اعلام می کند.
برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد، سه شنبه گذشته از افزایش فعالیت های خود در نیجر خبر داد. در اوایل ژوئیه نیز این سازمان کمک های خود را در زمینه کمک های غذایی حیاتی در سال 2010 میلادی 2 برابر کرده بود. در این برنامه قرار است تا پایان سال جاری میلادی غذای هفت میلیون و 900 هزار نفر توسط این سازمان تامین شود.
"ژوزت شیران" رییس اجرایی برنامه جهانی غذا پس از ورود به نیجر، عنوان کرد: ما برای افزایش فعالیت های خود وارد مسابقه شدیم تا سریع تر از گسترش گرسنگی فعالیت کنیم.
مسئول عملیات اورژانس سازمان جهانی خوار و بار و کشاورزی (فائو) در غرب آفریقا نیز با بیان این که نیجر هم اکنون در مرحله قحطی قرار ندارد، افزود: اگر سریع تر وارد عمل نشویم وقوع قحطی ممکن است.
لوموند افزود: بارش ناکافی و نا منظم در سال 2009 میلادی به کشاورزی و دامپروری نیجر آسیب رساند بطوری که تولید غلات 30 درصد و تولید علوفه تا 70 دردصد کاهش یافت. این امر خود سبب وخیم تر شدن وضعیت دشواری شد که قبل از این و در پی افزایش قیمت غلات و دانه های خوراکی بوجود آمده بود.
نیجر کشوری است در غرب آفریقا. گرچه این کشور نامش را از رودخانه نیجر که در آن جاری است گرفته، اما خاکش در بیشتر مناطق خشک و لمیزرع است.
این کشور از جنوب با نیجریه و بنین، از غرب با بورکینافاسو و مالی، از شمال با الجزیره و لیبی و از شرق با چاد همسایهاست.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....